A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Інформує Кам’янець-Подільська окружна прокуратура

Дата: 21.02.2023 08:25
Кількість переглядів: 87

В окружній прокуратурі відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів Камянеччини

 

У Кам’янець-Подільській окружній прокуратурі під головуванням керівника прокуратури Олександра Гончара відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів району, на якій обговорено питання стану законності, протидії злочинності та корупції, виявлення та розкриття злочинів, передусім у бюджетній та земельних сферах, в умовах розв’язаної російською федерацією повномасштабної війни.

 У роботі заходу взяли участь керівники та представники відповідних силових структур Камянеччини.

Під час наради обговорено результати роботи правоохоронних органів, напрями діяльності, які потребують особливої уваги та консолідації зусиль державних установ, та подальша взаємодія задля покращення стану законності в межах Кам’янець-Подільського району і підтримки правопорядку.

Очільник окружної прокуратури відзначив позитивні здобутки, яких досягнуто спільною та злагодженою роботою правоохоронців у 2022 році.

Зокрема, завдяки вжитим скоординованим заходам вдалось стабілізувати криміногенну ситуацію в регіоні, рівень злочинності зменшився і є значно нижчим від загальнообласного.

Акцентовано увагу присутніх, що першочерговим завданням правоохоронців на сьогодні, враховуючи реалії війни, є забезпечення належного документування кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки,  миру, безпеки людства, міжнародного правопорядку, законності розподілу та використання  гуманітарної допомоги та щодо фактів ухилення від мобілізації. До прикладу, лише упродовж минулого року до суду скеровано 6 кримінальних проваджень щодо ухилення військовозобов’язаних від призову під час мобілізації (два ухилянти отримали реальну міру покарання), забезпечено процесуальне керівництво у понад 4 тис кримінальних проваджень, з яких кожне 8 скеровано до суду з обвинувальними актами, в тому числі 28 на пріорітетних для нашої держави напрямках (у сфері земельних відносин, щодо охорони та використання лісів, бюджет, корупція).

За результатами координаційної наради керівниками правоохоронних органів прийнято рішення вжити додаткових заходів щодо зміцнення законності та правопорядку в районі та заплановано проведення ряду спільних узгоджених дій.

 

Інформує Камянець-Подільська окружна прокуратура

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора