A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Звернення до жителів громади, підприємств, установ та організацій щодо заборони випалювання сухої рослинності!

Дата: 28.03.2023 11:45
Кількість переглядів: 86

Звернення до жителів громади,

підприємств, установ та організацій

щодо заборони випалювання сухої рослинності!

 

 

Протокольним рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сільської ради від 23.03.2023 №2 введено заборону на випалювання (спалювання) сухої рослинності на відкритих територіях Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на період з 24.03.2023 по 14.10.2023.

Також, вищезазначеним протокольним рішенням визначено, що спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, якщо воно спрямоване на обмеження огляду місцевості бійцями Збройних сил України та територіальної оборони, а також порушення режиму світломаскування і подання світлових сигналів у вечірній та нічний час.

Відповідно до п.10 Постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 №409  рішення комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Тому, звертаємося до жителів громади, її відвідувачів та керівників підприємств, установ і організацій з проханням не допускати спалювання сухої рослинності на відкритих територіях.

Про виявлені факти спалювання сухої рослинності на відкритих територіях просимо повідомляти місцевий підрозділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій (тел. 101), місцевий підрозділ Національної поліції України (тел. 102), а також сільську раду (тел. 7-07-83).

 

Закликаємо Вас буди свідомими в умовах воєнного часу, берегти життя і здоров’я та не створювати умов для виникнення надзвичайних події.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора