Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За реагування прокуратури територіальна громада зареєструвала право власності на нерухоме майно вартістю понад 20 млн грн

Дата: 26.04.2023 09:43
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

За реагування прокуратури територіальна громада зареєструвала право власності на нерухоме майно вартістю понад 20 млн грн

 

На виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, територіальною громадою зареєстровано право власності на нерухоме майно вартістю понад 20 млн грн.

 

Йдеться про будинок культури та протирадіаційне укриття загальною площею майже 1 000 квадратних метрів, які ще з 2018 року перебувають на балансі Староушицької селищної ОТГ.

 

Укриття є важливою спорудою цивільного захисту, яка при необхідності, у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів здатна розмістити до 280 жителів громади.

 

Селищна рада впродовж 4 років не здійснила жодних дій щодо оформлення та державної реєстрації права власності на ці будівлі. Тому, реагуючи на порушення, прокурори звернулись до суду.

 

Хмельницький окружний адміністративний суд позовні вимоги задоволив в повному обсязі зобов’язавши селищну раду вжити заходів щодо оформлення та державної реєстрації права власності на зазначені об’єкти.

 

На даний час рішення суду виконано.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора