A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До уваги надавачів соціальних послуг

Дата: 09.05.2023 15:26
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

До уваги надавачів соціальних послуг

Для забезпечення права громадян на якісні та безпечні соціальні послуги та встановлення єдиних вимог до надавачів соціальних послуг незалежно від форми власності та господарювання Постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 року № 185 затверджено загальні та спеціальні критерії діяльності надавачів соціальних послуг.

Згідно з частиною одинадцятою статті 15 Закону України «Про соціальні послуги» та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2021р. №99 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг» Мінсоцполітики було розроблено підсистему Єдиної інформаційної системи соціальної сфери «Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг» (далі – Реєстр).

Пунктом 2 визначено, що надавачі соціальних послуг, вносяться до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.

Відповідно до статті 15 Закону України «Про соціальні послуги» Реєстр складається з розділів про надавачів соціальних послуг, окремо - про фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду відповідно до цього Закону без здійснення підприємницької діяльності, та про отримувачів соціальних послуг.

З питань включення до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг просимо звертатися до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради (за адресою с. Слобідка-Кульчієвецька, вул. Механізаторів, 45).

Для внесення до Реєстру надавач соціальної послуги повинен звернутися із заявою та відповідними документами, з переліком яких можна ознайомитися в Постанові Кабінету Міністрів України № 99 від 27.01.2021 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора