A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Депутат Кам’янець-Подільської міської ради використав право на звернення в особистих інтересах

Дата: 14.07.2023 08:17
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Депутат Кам’янець-Подільської міської ради використав право на звернення в особистих інтересах

 

 

Судом розглянуто справу про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно депутата Кам’янець-Подільської міської ради.

Так, 30 січня поточного року депутат звернувся до начальника ГУНП в Хмельницькій області на фірмовому бланку депутата з питання вирішення його звернення щодо приватного спору в сімейних правовідносинах. Вказане депутатське звернення правопорушник підписав власноручно, як депутат міської ради.

Постановою Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 31.05.2023 останнього визнано винуватим у вчиненні вказаного адміністративного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає           5100 гривень. Хмельницьким апеляційним судом рішення суду першої інстанції залишено без змін.

На думку судів першої та апеляційної інстанції депутат використав надане йому право на депутатське звернення в особистих інтересах.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора