A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

2000 гривень за довідку – вину лікаря доведено у суді

Дата: 18.10.2023 21:18
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

2000 гривень за довідкувину лікаря доведено у суді

 

Завдяки принциповій позиції Кам’янець-Подільської окружної прокуратури під час підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди, горе-лікарю  Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні не вдалось уникнути правосуддя.

У ході судового розгляду встановлено, що у березні 2016 року 26-річна місцева жителька звернулась до лікаря-отоларинголога районної лікарні, повідомивши, що є інвалідом та їй необхідно подати до лікарської комісії документи для підтвердження групи інвалідності. Лікар, який також був членом цієї комісії погодився надати їй медичну довідку, але за "винагороду".

Під час отримання лікарем грошових коштів в розмірі 2 тисячі гривень, його затримано правоохоронцями у службовому кабінеті.

Вироком Камянець-Подільського міськрайонного суду лікаря визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст.254, ч.2 ст.358 КК України (в редакції на час вчинення кримінальних правопорушень) та призначено покарання в межах санкцій відповідних статтей.

Вирок набрав законної сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора