A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робота на Хмельниччині

Дата: 27.12.2023 09:52
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Робота на Хмельниччині

Шукаєте роботу? Підприємствам області потрібні працівники! Звертайтеся в центр зайнятості. Кваліфіковані фахівці стануть вашим помічником з пошуку роботи.

Також ви можете самостійно  переглядати актуальні пропозиції роботи не виходячі з дому і при цьому не потрібно моніторити різні сайти. Заходьте на «Єдиний портал вакансій», який об’єднує провідні сайти з пошуку роботи.  Станом на 27 грудня 2023 року  там 5171 вакансія у Хмельницькій області.  Заробітна плата – від мінімальної до ста тридцяти тисяч гривень. Виставляйте фільтр і вибирайте свою вакансію.

Для стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць, працевлаштування вразливих категорій населення, недостатньо конкурентоспроможних на ринку праці Державна служба зайнятості має в своєму арсеналі різні компенсаційні програми. А саме:

  1. Компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО (під час дії воєнного стану);

  2. Компенсації витрат при працевлаштуванні ВПО;

  3. Компенсації за працевлаштування зареєстрованих безробітних;

  4. Компенсації фактичних витрат роботодавця у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця;

  5. Компенсації частини фактичних витрат пов’язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування на нові робочі місця;

  6. Компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю;

  7. Допомогу по частковому безробіттю;

  8. Надання мікрогрантів на створення або розвиток власної справи;

  9. Надання грантів для ветеранів та другого з подружжя на розвиток або створення власного бізнесу;

  10.  Ваучери на безкоштовне навчання працівників;

  11.  Професійне навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти державної служби зайнятості.

 

!!! Звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення. Офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.

 

За більш детальною інформацією ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Хмельниччини, наш Telegram-чат, або на «гарячу» лінію Хмельницького ОЦЗ +38096-045-60-10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора