A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільська дільнична лікарня ветеринарної медицини ІНФОРМУЄ!

Дата: 31.01.2024 15:54
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Кам’янець-Подільська дільнична лікарня ветеринарної медицини ІНФОРМУЄ!

 

Доводимо до відома власників тварин, що відповідно до вимог  Законодавства України, ідентифікації та реєстрації підлягають усі сільськогосподарські тварини, які перебувають, розводяться або утримуються на території України. Переміщення тварин (купівля/продаж, здача на забій) може здійснюватися лише коли тварина ідентифікована, зареєстрована в Реєстрі та на неї видано паспорт.

Для того щоб ідентифікувати тварину необхідно звернутись до лікаря державної ветеринарної медицини, що обслуговує Ваш населений пункт або

в Кам.-Под. ДЛВМ м. Кам’янець-Подільський просп. Грушевського, 68, де допоможуть Вам заповнити реєстраційну картку встановленої форми для проведення ідентифікації та реєстрації тварини.  Потім на кожне вухо тварини буде прикріплено бирку єдиного зразка, на кожній з яких буде вказаний ідентифікаційний номер, що дасть змогу ідентифікувати тварину, інформацію буде занесено в Єдиний державний реєстр тварин, оформлено та видано паспорт на тварину.

Кожна тварина повинна бути ідентифікована не пізніше 7 днів від моменту її народження для ВРХ, ДРХ та протягом 60 днів від народження або перед вибуттям з господарства для свиней.

При втраті твариною однієї бирки, пошкоджені ідентифікаційного номеру чи паспорта на тварину, необхідно звернутись до фахівця, що проводив ідентифікацію тварини та замовити дублікат.

При продажі, купівлі, здачі тварини на забій, необхідно звернутись до державної лікарні ветеринарної медицини для отримання супровідних ветеринарних документів на тварину, заповнення відомості переміщення та необхідних відміток у паспорті.

За порушення вимог законодавства України з питань ідентифікації та реєстрації тварин власниками/утримувачами великої та дрібної рогатої худоби, свиней та коней статтею 107-2 Кодексу України про адміністративне правопорушення передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

 

 

При виникненні питань, щодо ідентифікації та реєстрації тварин звертатися:

 

  у Кам’янець-Подільську дільничну лікарню ветеринарної медицини ХОДЛВМ

 м. Кам’янець-Подільський просп. Грушевського, 68

                         тел. (03849) 5-03-06, 098 902 27 40

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора