Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Пишаємось своїми вчителями!

Дата: 16.02.2024 17:20
Кількість переглядів: 53

 

 

 

Пишаємось своїми вчителями !

       Сучасний вчитель –це професіонал, який перебуває у постійному творчому пошуку. Це той, хто розкриває потенціал учнів, а не примушує їх вчити уроки, хто показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

 Саме таким творчим,креативним, зібраним,талановитим є Ігор Миколайович Ільницький, автор підручника «Географія» для 6 класу , вчитель географії та історії Мукшо-Китайгородського ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.

      Цьогоріч у І турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» в номінації «Географія» Ігор Миколайович достойно продемонстрував фахову компетентність, творчий підхід у проведенні майстерки, уроку, виконанні практичних завдань та незмінне шанобливе ставлення до своєї роботи та учнів. За рішенням обласного фахового журі Конкурсу Ігор Миколайович посів І місце.

      Щиро радіємо і за нашу молоду, методично винахідливу, креативну, безмежно закохану у своїх учнів Юлію Мозолюк, вчительку Кульчієвецького ліцею, яка в номінації «Українська мова та література» посіла ІІІ місце. Юлія Юріївна з гідністю пройшла конкурсні випробовування з тестування,аналізу поетичного твору, майстерки, уроку.

Шановні переможці!

Найщиріші і теплі вітання!

Ви –наша гордість!

А вам, Ігоре Миколайовичу, подальшої перемоги у другому (всеукраїнському) турі Конкурсу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора