A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Звітують поліцейські офіцери громади

Дата: 20.02.2024 09:16
Кількість переглядів: 77

 

 

Поліцейські офіцери Слобідсько-Кульчієвецької громади

прозвітували про роботу у 2023 році

14 лютого під час чергового засідання виконавчого комітету Слобідсько-Кульчієвецької ТГ, на розгляд присутніх поліцейські офіцери громади представили звіт за 2023 рік.

Минулого року штат поліцейських офіцерів громади за ініціативи громади та підтримки міжнародних партнерів збільшився. Відтепер територію обслуговує троє офіцерів, які отримали службові автомобілі та необхідне матеріальне забезпечення для якісного несення служби безпосередньо в громаді.

Впродовж звітного періоду, забезпечення правопорядку шерифами здійснювалось у 23 населених пунктах громади, де проживає близько 14 тисяч жителів.

За 12 місяців 2023 року місцеві шерифи здійснили реагування на 204 виклики по лінії «102», перевірили 231 власника зброї та розглянули 189 матеріалів звернень громадян. Окрім того поліцейські офіцери громади безпосередньо розкрили 8 кримінальних порушень на території обслуговування, а також зафіксували 84 адміністративних правопорушення.

Великий обсяг роботи поліцейські офіцери громади провели у вигляді профілактики порушень, зокрема протидії шахрайству, домашнього насильства та порушень у дитячому середовищі. Окрім цього, надавали допомогу у межах своїх повноважень мешканцям громади та проводили різні профілактичні заходи.

Ми патрулювали, допомагали, спілкувались, співпрацювали, реагували на повідомлення та продовжуємо і надалі служити людям та забезпечувати правопорядок на ввіреній нам території. Дякуємо за довіру!

 

Поліцейські офіцери Сдобідсько-Кульчієвецької ТГ

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора