Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відкриття меморіальної дошки

Дата: 08.03.2024 15:04
Кількість переглядів: 78

 

Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!

Сьогодні,8 березня  в Кам’янській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки  на честь – Кришталя Валерія  Вільгельмовича.

«Завжди привітний та готовий прийти на допомогу», - саме таким пам’ятають Валерія місцеві жителі. Захищаючи рідну землю, він загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно. Низький уклін Герою, який віддав своє життя за свободу та незалежність нашої держави!

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки Герою, зі словами вдячності та скорботи виступив сільський голова – Юрій Волощук.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано рідним Героя :матері Раїсі Петрівні та сестрі Олені Вільгельмівні .

Теплими спогадами згадали Валерія сестра Олена та племінник Андрій і подарували учням гімназії прапор підписаний побратимами Героя.

Впевнені, що  меморіальна дошка на стіні гімназії ,як пам’ятний знак ,буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за цілісність і  суверенітет України.

Вічна пам’ять та шана героям!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора