Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вихованці гуртка «Greative ART» - переможці Всеукраїнського конкурсу

Дата: 14.03.2024 13:40
Кількість переглядів: 39

 

Фото без опису

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу з оригамі,

паперопластики та моделювання з паперу

«Стильний папір. Дерево життя»

      Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.12.2023 року No1527 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)», з 25 лютого до 15 березня 2024 року у місті Львові Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Дерево життя».

     Фестиваль-конкурс був проведений у дистанційному форматі з метою виховання у дітей творчої ініціативи та естетичного смаку, вміння продемонструвати власноруч виготовлені вироби, популяризації паперопластики та моделювання з паперу як цікавого напряму у дитячій творчості, стимулювання розвитку творчих здібностей учнів, пошуку та підтримки обдарованих дітей.

           У конкурсі взяли участь 513 творчих робіт у номінаціях «Сценічний костюм» та «Карнавальний костюм» від 19 областей України, а саме Львівської, Донецької, Харківської, Миколаївської, Київської, Волинської, Вінницької, Івано-Франківської, Хмельницької, Полтавської, Закарпатської, Чернігівської, Черкаської, Чернівецької, Рівненської, Запорізької, Дніпропетровської, Житомирської, Сумської областей України.

Горді відзначити, що серед такої великої кількості учасників є переможці і нашого закладу освіти, а саме вихованці гуртка «Greative ART» Баговицького ліцею:

І місце (у середній віковій категорії (9-13 років)): – Барицька Альона, за сценічний костюм «Дерево життя. Сучасна мода»

І місце (у старшій віковій категорії (вік 14-18р)– Мар’яніна Ліліана, сценічний костюм «Дерево життя»

ІІ місце Білоброва Богдана, за сценічний костюм «Калина»

ІІІ місцеІонашку Марія, за сценічний костюм «Дерево життя. Мавка».

     Дякуємо керівнику гуртка «Greative ART» Олійник Наталії Володимирівні за креативність та творчий підхід у супроводі та наставництві вихованців гуртка під час підготовки до Конкурсу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора