Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благодійний захід «Ти будеш жити, Україно!»

Дата: 27.03.2024 14:56
Кількість переглядів: 26

 

 

            Сьогодні наша ненька-Україна переживає складні часи. І хто як не ми маємо допомагати ЗСУ, підтримувати кожного, хто дбає про мирні дні та спокійні ночі. З початку  повномасштабного вторгнення вихованці та педагоги Кульчієвецького ліцею докладають багато зусиль для підтримки ЗСУ.  З цією ж метою  у Кульчієвецькому ліцеї було проведено благодійний захід «Ти будеш жити, Україно!». Біль за Україну було чути в кожному дитячому серці, в кожному дитячому слові, у кожній нотці пісні… Це наш спільний біль, але тільки разом ми переможемо.

     Благодійний захід зібрав у стінах ліцею наших Захисників, очільників сільської ради та освіти, депутатів, підприємців, батьків та громадськість села. Загалом спільними зусиллями було зібрано 26750 грн, які будуть використані для придбання дрона військовим.

Дякуємо усім небайдужим, які відклали свою буденні справи, і долучились до благодійності. Сподіваємось, наш невеличкий внесок сприятиме тому, що Україна буде незалежною, єдиною, вільною державою, і наші бійці повернуться живими додому!

Разом до перемоги! Слава Україні!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора