Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Діти і війна

Дата: 10.04.2024 14:07
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Війна – це страшне слово ,яке  залишає великий слід на серці кожного українця.Найбільше від війни страждають діти. Дитячу  психіку легко травмувати .Діти по-різному реагують на важкі ситуації і це нормальна реакція на травмуючі події.Часто ми не надаємо значної уваги дитячим емоціям,але саме зараз дуже важливо допомогти маленьким українцям подолати травми війни.

9 квітня психологи БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «HOPE WORLDWIDE UKRAINE» розпочали тренінгові заняття по програмі «Діти і війна :Навчання технік зцілення», з учнями Кам’янської гімназії.

Програма  була розроблена колективом фахівців міжнародної організації CHILDREN AND WAR FOUNDATION для організації психологічної допомоги дітям в часи війни .Програма складається з 6 зустрічей-тренінгів.

Головна мета – показати дітям,що їх реакції  нормальні для важких ситуацій,допомогти дітям здобути навички розуміння власних емоцій.

Тренери Соловей Тетяна та Сушко Лариса створили емоційно комфортну атмосферу у групі, заохочували учнів  до взаємної підтримки та допомоги,діти активно взаємодіяли між собою під час тренінгу.

Робота тренерів(дитячих психологів) з групою не є лікувальною ,а навчальною.

Такі заняття формують віру у власні сили та показують дітям ,що їхні проблеми важливі для дорослих!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора