Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Допомога дітям від БФ "Діти Героїв"

Дата: 12.04.2024 10:09
Кількість переглядів: 78

       Фото без опису

  Одним із пріоритетних завдань держави є прагнення надати дітям Героїв можливість зростати та розвиватися. Сумна статистика війни не обминула Кам’янеччину, і зокрема, Слобідсько-Кульчієвецьку громаду. Але за сухими цифрами стоять людські долі сімей, які втратили Героя.

        З метою допомоги дітям та їх сім’ям, зокрема дітям, що залишились без одного чи двох батьків під час військової агресії російської федерації проти України та які проживають/тимчасово перебувають на території Хмельницької області, 21 грудня 2023 року між Хмельницькою обласною військовою адміністрацією та БО «Благодійний Фонд «Діти Героїв» було підписано меморандум про співпрацю.

     Ця співпраця надає можливість постраждалим родинам отримати необхідну допомогу, морально-психологічну підтримку, стабілізувати стан дітей, допомогти дітям соціалізуватись задля побудови майбутнього у вільній Україні .

     Благодійний Фонд «Діти Героїв» створений у відповідь на російську військову агресію, розпочату проти України 24 лютого 2022 року. Засновники фонду – українські підприємці, успішні бізнесмени, що небайдужі до майбутнього українських дітей. Фонд надає довгострокову допомогу дітям віком до 18 років, які втратили одного чи обох батьків внаслідок військових дій з 24 лютого 2022 року і супроводжує їх до настання 19-річчя.

Зазначений Фонд в першу чергу надає допомогу сім’ям у найскладніших життєвих обставинах, які не можуть самостійно закрити базові потреби за наступними напрямками:

- екстрена допомога;                                            - гуманітарна допомога;

- медична допомога;                                             - соціалізація та реабілітація;

- освіта та розвиток;                                              - менторство та кар’єра;

- відновлення житла;                                              - помічники дітей.

Дізнатись про фонд та програми допомоги можна на сайті фонду

https://childrenheroes.org/

Та на сторінках фонду в соцмережах

https://www.facebook.com/ChildrenofHeroes

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора