Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулось урочисте відкриття Меморіалу вшанування пам‘яті воїнам-мешканцям с.Княжпіль, що загинули під час російсько-української війни.

Дата: 06.06.2024 09:13
Кількість переглядів: 55

 

 5 червня, за ініціативи батьків загиблих воїнів, відбулось урочисте відкриття Меморіалу вшанування пам‘яті воїнам-мешканцям с.Княжпіль, що загинули під час російсько-української війни.

Серед присутніх - сім‘ї та родичі захисників, жителі громади, представники влади, освіти та культури.

Сільський голова Юрій Волощук висловив велику вдячність, шану та співчуття родинам загиблих- Миколи Лося, Дмитра Язловіцького та Сергія Кашлея.

Право відкрити пам'ятні стели було надано учням Княжпільської гімназії. Меморіал пам'яті освятив настоятель храму Святої Параскеви, отець Ігор. Присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам’ять воїнів-героїв, справжніх патріотів, що захищали наші родини та рідну землю до останньої хвилини свого життя. Вони залишаться у наших серцях назавжди!

Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про Героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Ми у невідплатному боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих воїнів.

Дякуємо усім захисникам, що боронять нашу рідну землю.

Вічна пам’ять та шана Героям!

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора