Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Гвалтівник неповнолітньої поніс суворе покарання передбачене Законом  

Дата: 07.06.2024 09:40
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Гвалтівник неповнолітньої поніс суворе

покарання передбачене Законом

 

 

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами зґвалтування неповнолітньої, вчиненого в стані алкогольного сп’яніння та незаконного зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту (ч.3 ст.152, ч.1 ст.309 КК України).

         Встановлено, що 23.02.2023 року, обвинувачений, в стані алкогольного спяніння,  пізно ввечері, пробрався до неповнолітньої в кімнату, яка в цей час спала, ліг до неї в ліжко та вчинив насильницький статевий акт. Так останній проявив «подяку»  батькам потерпілої, які запросили його у дім, виділили кімнату для проживання у воєнний стан, а натомість – похід  вночі до їх неповнолітньої доньки в кімнату, для отримання сексуального задоволення . 

 Ця подія набула широкого резонансу в районі,  так як злочин вчинено умисно, повязаний із діями сексуального характеру відносно неповнолітньої дівчини. Потерпіла, якій  виповнилося лише 15 років,  відчула на собі біль та приниження від сексуального насильства, однак обвинувачений свою вину в інкримінованому злочині не визнав. 

           Вироком  суду «сексуального кривдника» визнано винуватим   у вчиненні  кримінальних правопорушень,   засуджено до реальної міри покарання у виді позбавлення волі на строк  8 років.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора