Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Успішна співпраця – запорука розвитку! В життя втілився  важливий соціальний проєкт.

Дата: 12.06.2024 16:22
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

 

 

 

Успішна співпраця – запорука розвитку! В життя втілився  важливий соціальний проєкт.

Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України та Комунальне некомерційне підприємство «Багатопрофільна центральна районна лікарня» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради уклали  договір про спільну діяльність.Предметом договору є взаємодія та співробітництво сторін на партнерських засадах з метою утворення і функціонування мобільних медичних бригад на базі закладу охорони здоров’я.

Реалізація даної угоди відбулася завдяки сприянню донорів,Товариство Червоного Хреста Норвегії передало у тимчасове користування Центральній районній лікарні автомобілі обладнані усім необхідним для надання медичної допомоги.

Мобільні медичні бригади здійснюватимуть виїзди у населені пункти Слобідсько-Кульчієвецької громади згідно графіку.Графіки буде оприлюднено згодом.Завдяки злагодженій роботі фахівців маломобільні жителі за місцем проживання зможуть своєчасно отримати первинну медичну допомогу. Також, за призначенням лікаря, пацієнтам безкоштовно надаватимуть базові медичні препарати.

Мета цього проєкту – зробити медичні послуги максимально доступними для кожного жителя,особливо для вразливих верств населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора