Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Ветеранська організація завітала у гості до 97-ми річної жительки с.Княжпіль

Дата: 25.06.2024 16:04
Кількість переглядів: 59

 

Санько Марія Андріївна - жителька с.Княжпіль ,яка у свої 97 є маломобільною та не може пересуватися без допомоги. 24 червня  до почесної жительки громади завітали гості, а саме: заступниця сільського голови Оксана Бєлікова, голова місцевого осередку ветеранської організації Юрій Барановський,староста Світлана Морочковська та працівники  культури громади.Метою візиту було вручення корисних і життєво-необхідних подарунків подарунків,зокрема продовольчий та гігієнічний набори від Товариства Червоного Хреста України.

Головною метою візиту була передача інвалідного візка від Товариства Червоного Хреста України. Марія Андріївна нарешті зможе покинути межі будинку і дістатися на вулицю. Вперше за літо вона нарешті побувала на вулиці.

Незважаючи на поважний вік, Марія Андріївна має прекрасну пам’ять та сповнена невичерпного оптимізму.Жінка щиро зраділа живому спілкуванню з людьми,розповіла багато цікавого з власного пережитого досвіду, а його чимало,адже це людина,що бачила війну на власні очі ,жила в окупації.Після війни Марія Андріївна була ланковою у колгоспі,усе своє молоде життя до глибокої старості працювала на благо держави.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння голові Кам'янець-Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України Борилюк Євгені Францівні.

Надзвичайно важливо піклуватися про людей,які цього потребують.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора