A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Державна служба зайнятості

Дуальна освіта: поєднання навчання з працевлаштуванням

Державна служба зайнятості, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, організовує професійне навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавця. Таке навчання здійснюється у закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, на підприємствах, в установах та організаціях, або безпосередньо у роботодавця – замовника кадрів.

08:25:56 07.04.2021

Молодь на ринку праці Хмельниччини

Служба зайнятості Хмельниччини активно сприяє молоді обрати професію, щоб реалізуватися в професійному плані та зайняти свою нішу на ринку праці.

13:33:40 01.04.2021

Умови припинення реєстрації безробітного у центрі зайнятості

На період карантину надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю відбувається у перший день після подання особою відповідних заяв та документів. Але у разі виконання одного з пунктів статті 45 Закону України «Про зайнятість населення», відповідно до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, що затверджений Кабінетом Міністрів України від 10.03.2021р. №191 центр зайнятості має право припинити реєстрацію безробітного.

08:23:18 30.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора