A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До уваги жителів громади!

Дата: від до Скинути

Засідання колегії відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

Засідання колегії відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

14 листопада 2018 року відбулося засідання колегії відділу освіти, культури,туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. На засіданні був присутній заступник сільського голови з гуманітарних питань- Павло Довгопол, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту- Олена Сендзюк. Завідувач методичного кабінету- Ніна Гурська. Головний спеціаліст відділу освіти, кульури, туризму, молоді та спорту - Надія Мошенко доповідала про організацію та підсумки оздоровлення учнів закладів загальної середньої освіти влітку 2018 року. Також йшлося про стан організації підвозу учнів до закладів загальної середньої освіти додому. Про забезпечення успішної організації освітнього процесу в перших класах Нової української школи в навчальних закладах Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради - доповідала методист відділу освіти, культури, молоді та спорту - Лариса Тютюник.

12:47 14.11.2018

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Управлінням Держпраці у Хмельницькій області розпочато масштабну акцію: «Повідом про незадекларовану працю»

12:00 14.11.2018

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Оповіщаємо, що 15 листопада 2018 року з 08:00 до 17:00 на стрільбищі військової частини А1884 будуть проводитись стрільби з особовим складом військової частини А1884.

10:06 14.11.2018

Привітання з професійним святом.

Привітання з професійним святом.

Шановні друзіі, Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада на чолі з головою сільської ради Русланом Нестеровим, щиро вітає працівників культури, майстрів народного мистецтва та працівників української писемності та мови з професійним святом!

12:53 09.11.2018

Зустріч з представником фірми ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО"

Зустріч з представником фірми ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО"

7 листопада в селі Баговиця відбулася зустріч представника фірми ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО" Марією Яровою з пайовиками, на якій був присутній голова Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Руслан Нестеров, заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол, тво старости Юрій Сидорук та депутат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Лідія Шкурак.  Представники фірми ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО" звітували про розрахунки за орендовані паї. Сільський голова піднімав важливе питання з приводу зруйнованої дороги транспортом, який обслуговував дані території полів, фірми ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО".  Руслан Нестеров наголосив, що необхідно заключити соціальні угоди з аграріями про співпрацю.

12:57 08.11.2018

Генеральне прибирання території сільської ради.

Генеральне прибирання території сільської ради.

Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 05.10.2018р. №624/2018 "Про проведення в районі місячника з благоустрою територій населених пунктів". 2 жовтня 2018року, на території Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради проводилася підготовка до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років. Виконавчий апарат сільської ради власноруч займався прибиранням та благоустроєм прилеглої території сільської ради. Роботи зроблено багато!! Попрацювали на славу! Праця облагороджує людину!

13:00 05.11.2018

Засідання дванадцятої (позачергової) сесії.

Засідання дванадцятої (позачергової) сесії.

      31жовтня 2018 року відбулося засідання дванадцятої (позачергової) сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.        Робота  сесії розпочалася з урочистого нагородження сільського голови Руслана Нестерова.        За дорученням командування полку особливого призначення "МИРОТВОРЕЦЬ" у Київській області, голова міської Кам’янець-Подільської організації РПЛ Дукаєв Хусеїн Саїдович - вручив голові Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Нестерову Руслану Олеговичу заслуженне посвідчення та пам’ятну медаль "ВОЛОНТЕР" полку "МИРОТВОРЕЦЬ".        Руслан Олегович - відомий волонтер, дякуючи його допомозі в зону АТО, чимало захисників отримали надію та шанс на життя...        Нагорода знайла свого героя - посвідчення та медаль вручені за патріотизм, волонтерську гуманітарну допомогу в зоні АТО та державницьку позицію!        Слава Україні! Героям слава!

13:13 31.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора