A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Кульчіївці: погляд в минуле

Вся країна вболіває за наших спортсменів на олімпійських іграх в Токіо і кожна їхня перемога сприймається як загальнонаціональне свято. 17 років тому таке свято подарувала українцям Ірина Мерлені родом з с.Кульчіївці. Тоді 2004 р. в Афінах вона стала олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби. Тож наступна розповідь про малу батьківщину володарки золотої олімпійської медалі - Кульчіївці.

15:49:49 06.08.2021

Пройти і проїхати: відремонтовано дорогу до Панівців

Не їхали, а долали смугу перешкод водії, які прямували в Панівці від траси до П’ятого кутка. Дорога давно не знала ремонту і кожен новий дощ перетворював її на суцільну вирву. Протягом тижня на шляху тривали ремонтні роботи. Завдяки грейдеруванню з щебеневою підсипкою його було відновлено. Зремонтовано понад 2 км дороги, включаючи поруйновані ділянки в межах села. Щоб зменшити негативний вплив несприятливих погодних умов, влаштовано водовідводи, що продовжить життя дорозі.

13:15:17 02.08.2021

Відкритий діалог податківців з платниками податків

У Кам’янець-Подільському районі  відбулась низка зустрічей керівництва  державної податкової інспекції (далі-ДПІ) Головного управління ДПС у Хмельницькій області  з платниками податків та посадовими особами територіальних громад щодо проведення  інвентаризації власників земельних ділянок та об’єктів нерухомості; залучення до декларування громадян, які обробляють значні площі земельних ділянок,  а також  щодо   легалізації трудових відносин.

13:03:02 02.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора