A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Без підтримки не залишаться

Дітей з обмеженими можливостями забезпечать індивідуальними засобами догляду. Рішення схвалено на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

08:48:14 07.05.2021

Нові прожектори встановлено на одній з вулиць Великої Слобідки

Гарно освітлені вулиці є одним з критеріїв належних умов проживання населення. Вчора реконструкція мережі вуличного освітлення розпочалася у с.Велика Слобідка. Світліше і комфортніше буде на вул.Центральна, де замінено частину ліхтарів на сучасні енергозберігаючі світлодіодні лампи. Порівняно зі старими аналогами інноваційне обладнання забезпечує високу якість світла, чим створює хорошу видимість. Темний час доби не лякатиме місцевих, яким повертатися пізно ввечері додому.

14:51:13 30.04.2021

У с.Слобідка Кульчієвецька за кладовищем доглядають

У с.Слобідка Кульчієвецька кладовище підготували до поминальних днів. Організувалися для прибирання території працівники Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради та охочі жителі. Привести кладовище в належний санітарний стан допомогли робітники КП «Слобідсько-Кульчієвецьке», які технікою згорнули сміття та забрали його на смітник.

17:06:47 28.04.2021

Красу навели у Станіславівці

Відпочинкова зона у с.Станіславівка збирає людей не тільки для дозвілля, а й для проведення святкових дійств та релігійних обрядів. Незабаром мешканці прийдуть сюди для освячення пасхальних кошиків. Приємний сюрприз землякам вирішив зробити житель сусіднього села Врубловець Михайло Маканік та навів красу в парку. Він виготовив та облаштував декоративний тин, побілив дерева, квітники, оновив присутню криничку, за що йому люди щиро вдячні.

09:49:27 27.04.2021

В Баговиці та Боришківцях прибирали кладовища

Лічені дні залишилися до Пасхального свята. Мешканці с.Баговиця не втрачали час і вийшли на прибирання сільського кладовища. До толоки приєдналася значна частина населення. Завдяки такій згуртованості місця поховання оперативно очистилися від сміття та заростів.

16:36:59 26.04.2021

У Великій Слобідці водопостачання відновлено

На минулому тижні сільський голова Юрій Волощук двічі побував у с.Велика Слобідка. Екстренні виїзди стосувалися вирішення проблем водопостачання у селі. Через пориви в мережі без води залишилися частина домоволодінь та місцевий дитячий садочок. Ремонтно-налагоджувальні роботи виконувалися під наглядом інженерів та за підтримки депутата сільської ради Валерія Успенського. В результаті запущено другу свердловину і омріяна вода з’явилася в кранах людей. Через відсутність водозабезпечення жителі відчували побутові труднощі і з нетерпінням чекали на його відновлення.

15:13:10 26.04.2021

Проблемний міст села Врублівці

22 липня в селі Врублівці Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади сільський голова Руслан Нестеров разом із старостою Врубловецького старостату Миколою Берчуком проінспектували та визначили обсяг першочергових завдань, щодо відновлення конструкції аварійного мосту.

13:05:10 23.07.2020

Ремонт вулиці Головна в селі Мукша Китайгородська

22 липня проведено поточний ремонт частини вулиці Головна в селі Мукша Китайгородська. Необхідно наголосити, що даний ремонт проводиться за кошти та сприяння місцевого підприємця Хачика Мартиросяна.

17:21:48 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора