A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

12 липня, відзначається День Петра і Павла — одне з важливих свят у православному календарі

Саме в цей день вітаю з іменинами тих, для кого ці два апостоли стали святими покровителями. Прийміть найкращі побажання у світлий день! Бажаю миру і гармонії в душі, здоров’я вам і вашим рідним, сили духу і Божого благословення на всі добрі справи.

10:34:27 12.07.2020

Співчуття для Чечетової Валентини Станіславівни, діловода відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради

Шановна Валентино Станіславівно, колектив сільської ради щиро співчуває Вам та Вашим близьким з приводу непоправної втрати - смерті батька. Просимо прийняти слова найщирішого співчуття у цей скорботний час. Сумуємо разом з вами. Поділяємо Ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять!

14:22:27 10.07.2020

ВСТАНОВЛЕННЯ ФАКТУ РОДИННИХ ВІДНОСИН

До Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги часто звертаються за роз’ясненнями щодо встановлення факту родинних відносин. Сьогодні таке питання є досить актуальним і потребує правового регулювання відповідно до чинного законодавства України.

11:08:58 10.07.2020

Ремонт під’їзної дороги до села Велика Слобідка

Нагальною проблемою сьогодення по свій країні і в нашій громаді, в тому числі, є стан доріг. Саме тому, 8 липня за сприяння та кошти Володимира Мельниченка, депутата Верховної Ради VII-VIII скликання, голови ГО «Ми – Кам’янчани» та участю власників дачних ділянок проведено ремонт під’їзної дороги до села Велика Слобідка та дачного масиву.

10:36:13 10.07.2020

Освітні заклади громади готують до нового навчального року

Новий навчальний рік не за горами. Щоб заклади освіти об’єднаної громади якісно і вчасно до нього підготувались, сільський голова особисто перевіряє хід виконання поточних та капітальних ремонтів. Так, 8 липня Руслан Нестеров відвідав заклад дошкільної освіти села Велика Слобідка «Сонечко».

10:01:10 09.07.2020

Допомагаємо разом...

Забезпечення соціального супроводу сімей з особливими потребами є одним з визначальних пріоритетів соціальної політики нашої громади.

12:02:30 08.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора