A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Робоча нарада

20 липня у відповідності до плану роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сільський голова Руслан Нестеров разом із заступником сільського голови з гуманітарних питань Павлом Довгополом провели робочу нараду з питань організації, проведення та корегування форми та змісту культурно-масових заходів із відзначення державних, релігійних свят та знаменних подій, які заплановані в об’єднаній громаді протягом липня-серпня 2020 року, в умовах дотримання вимог карантинних заходів. Нарада пройшла за участю старост, керівників структурних підрозділів та комунальних служб сільської ради.

16:24:36 20.07.2020

Проводимо ремонт громадських криниць

Питання якісного забезпечення питною водою перебуває у Слобідсько-Кульчієвецькій сільський раді на постійному контролі. Один напрямок діяльності – відновлення, реконструкція та спорудження водогонів у населених пунктах громади, інший, і не менш значимий, - догляд та упорядкування криниць громадського користування. На даний час у населених пунктах активізувалися роботи по ремонту криниць громадського користування та упорядкування територій довкола них.

16:19:46 20.07.2020

Ремонт водогону в селі Шутнівці

Завершуються роботи з повноцінного забезпечення питною водою мешканців села Шутнівці Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади.

15:26:50 20.07.2020

Аналіз стану виробничого травматизму та гострих професійних захворювань за І півріччя 2020 року

Метою державної політики в сфері охорони праці є зниження рівня травматизму на виробництві та професійної захворюваності, а основним принципом - пріоритет життя та здоров’я працівників відносно результатів виробничої діяльності підприємства.

12:31:54 16.07.2020

Роботи з благоустрою вулиці Гастелло село Мукша Китайгородська

На виконання колективного звернення жителів села Мукша Китайгородська, щодо благоустрою вулиці Гастелло та з метою убезпечення жителів від можливого підтоплення, 15 липня за дорученням сільського голови Руслана Нестерова, комунальними службами сільської ради проводяться роботи по розчищенню узбіч, ліквідації чагарників, чистки зливової каналізації.

15:14:00 15.07.2020

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада на чолі із сільським головою Русланом Нестеровим висловлює щирі співчуття у зв’язку зі смертю депутата сільської ради VІ скликання Людмили Садовської

З глибоким сумом ми дізналися про смерть Людмили Петрівни, передчасна смерть людини, яка багато зробила для розбудови Слобідсько-Кульчієвецької громади – це трагедія. Щиро висловлюємо свої глибокі співчуття рідним, близьким і друзям. Сумуємо разом із вами. Нехай Господь упокоїть ЇЇ душу.

15:08:46 15.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора