A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Сміттєзвалище в Баговиці пішло на смітник

Сумну практику стихійних сміттєзвалищ потрібно ламати і це на порядку денному в керівництва сільської ради. Днями одно з таких ліквідовано у с.Баговиця на території колишньої ферми. Аби його розчистити, знадобилося два дні та сім одиниць спецтехніки. Вивезено 400 тонн сміття! За роки тут виросла не купа, а гора сміття, що на її місці можна збудувати футбольне поле.

16:44:02 15.07.2021

Домовилися розвивати туризм

Сільський голова Юрій Волощук та начальник загального відділу сільської ради Віктор Кривак взяли участь у форумі громад Дністровського каньйону в Городенківській громаді на Франківщині. 33 громади з Хмельницької, Чернівецької, Тернопільської та Івано-Франківської областей домовилися про співпрацю у сфері туризму. Спільне бажання популяризувати та розвивати регіон вилилося у підписання Договору міжмуніципального співробітництва «DNIESTER CANYON». Ми нагороджені природою великим потенціалом стати туристичною Меккою поряд з такою перлиною природи як українські Карпати.

16:27:44 15.07.2021

Подорож в минуле Слобідки-Кульчієвецької

Слобідсько-Кульчієвецька територіальна громада розпочала свій літопис не так давно. Завдяки реформі децентралізації одним цілим стали 23 села. Тож започатковуємо цикл публікацій про минуле населених пунктів, знайомимося ближче та пізнаємо про села, в яких народилися, живемо, більше.

11:16:00 13.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора