A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

В Боришківцях буде світло

Новітні енергозберігаючі ліхтарі повинні світити у кожному селі громади. Цього разу черга дійшла до Боришковець, де встановлено понад 30 світлодіодних ліхтарів. Ще стільки ж планують обладнати невдовзі і йти вулицями села в нічний час буде комфортніше і не лячно.

20:13:24 28.05.2021

Робоча поїздка голови обласної ради Віолети Лабазюк до Слобідсько-Кульчієвецької громади

Слобідсько-Кульчієвецьку територіальну громаду з робочим візитом відвідала голова обласної ради Віолета Лабазюк. До делегації увійшли також обласні депутати Ігор Гай, Яків Цуглевич та Тетяна Зеленко.

18:02:46 28.05.2021

Студенти коледжу культури і мистецтв дали творчий концерт в Слобідсько-Кульчієвецькій громаді

Море вражень дарували студенти Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв на сцені Слобідсько-Кульчієвецького будинку культури в День вишиванки. Юні таланти завітали в громаду з творчим концертом. Колоритна бандура, романтичний саксофон, оригінальний ксилофон, душевні скрипка та гітара награвали улюблені мотиви, смішили сатиричні виступи, брали за душу вокальні номери та глибокі декламації.

14:01:38 24.05.2021

Клопотали про присвоєння звання "Мати-героїня"

Мати велику сім’ю - і величезне щастя, і надзвичайний обов’язок. Народити багато діток й відповідально ставитися до своїх батьківських обов’язків готові одиниці. На сьогоднішній день в громаді проживає 18 матерів, котрі носять звання «Мати-героїня». На виконкомі погоджено два нових клопотання про присвоєння почесного статусу матерям п’ятьох дітей - Світлані Маланчиній з с.Панівці та Інні Весні, жительці с.Кульчіївці. Присвоєння офіційного звання «Мати-героїня» здійснює своїм указом Президент України.

11:07:48 24.05.2021

У Мукші Китайгородській оновлюють вуличне освітлення

Ночі стануть «білими» у с.Мукша Китайгородська, де здійснюється реконструкція лінії вуличного освітлення. Сучасні енергозберігаючі ліхтарі вже з’явилися частково на центральній вулиці населеного пункту, якою до того ж проходить сполучення районного значення. Для безпеки на дорозі висока оглядовість відіграє першочергову роль.

16:42:26 18.05.2021

В Слобідсько-Кульчієвецькій громаді вшанували героїв Другої світової війни

Вічна слава тим, хто на своїх плечах виніс тягар Другої світової війни. Величезною ціною кувалася Велика Перемога - чи не кожну родину торкнулося чорне крило планетарної борні. В населених пунктах Слобідсько-Кульчієвецької громади вшанували подвиг односельчан, які стали на захист Вітчизни у смертельних боях з ворогом. За участю сільського голови Юрія Волощука, працівників сільської ради та старостатів, депутатів, вихованців освітніх закладів, жителів відбулися мітинги-реквієми і покладання квітів до пам’ятників та меморіальних місць загиблим воїнам.

13:18:25 14.05.2021

Впорядкування кладовищ здійснили в Усті та Тарасівці

Благоустрій в населених пунктах громади продовжується. Мешканці сіл Устя і Тарасівка вийшли на впорядкування тамтешніх кладовищ та прибрали територію від сміття. Догляд за цими святими місцями має бути справою честі для нащадків та повинен стати доброю традицією. До гурту приєдналися працівники КП «Слобідсько-Кульчієвецьке», без яких не обходяться подібні акції. Приємно, що поряд з дорослими потрудилася на ура місцева молодь, яка вже не раз брала участь у весняній толоці. Підростаюче покоління бере з нас приклад, тож не маємо права бути халатними і безвідповідальними.

10:40:03 12.05.2021

Обережно! Пташиний грип

В Україні ускладнилася епізоотична ситуація щодо високопатогенного грипу птиці (ВПГ), який виявлено в Київській, Херсонській, Миколаївській та Тернопільській областях.

10:39:54 12.05.2021

Школи Слобідсько-Кульчієвецької територіальної громади відновлюють очне навчання

«Дистанційка» стоп. Перехід Хмельницької області в «жовту» зону послаблює карантинні обмеження. Тож після вихідних, 11 травня, навчальні заклади громади відчинять двері для своїх учнів. Школярі повернуться до очного навчання з шкільними дзвониками, перервами та живим спілкуванням.

15:40:04 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора