A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Благоустрій територій Мукша Китайгородського ліцею

15 червня з робочою поїздкою сільський голова Руслан Нестеров перебував в селі Мукша Китайгородська та відвідав ліцей, де перевірив хід виконання ремонтних робіт з відновлення шкільної огорожі. На даний час в освітній установі вже встановлено тверде покриття пришкільного майданчика та проведено часткову заміну бордюрів. Ремонтні роботи проводяться в рамка перспективного плану благоустрою пришкільних територій на 2020 рік.

11:09:40 16.06.2020

ЩОБ НАВЧАЛОСЯ КОМФОРТНО…

Упорядковування та приведення до належного стану територій нашої громади залишається пріоритетним напрямком в діяльності Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Особлива увага з реалізації цього напрямку приділяється благоустрою територій освітніх закладів.

21:05:39 12.06.2020

Благоустрій та санітарне очищення вулиць…

З метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів громади у належному санітарному стані та створення умов, сприятливих для життєдіяльності в Слобідсько-Кульчієвецькій об’єднаній територіальній громаді продовжуються роботи з благоустрою та санітарного очищення вулиць. Наразі, 9 червня проводяться роботи з благоустрою вулиці Матросова в селі Мукша Китайгородська.

14:04:20 09.06.2020

Благоустрій пришкільної території Баговицького ліцею

5 червня розпочато другий етап робіт з благоустрою шкільного подвір’я Баговицького ліцею. Хід виконання ремонтних робіт проінспектував сільський голова Руслан Нестеров. Як повідомила начальник відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту Олена Сендзюк, у відповідності до перспективного плану благоустрою пришкільних територій на 2020 рік, в Баговицькому ліцеї планується відновити тверде покриття та частково замінити бордюри.

11:43:37 09.06.2020

Благоустрій території кладовища в селі Баговиця

         На виконання заходів щодо підготовки Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади до святкування Трійці (Зелених свят), комунальними службами сільської ради проводиться системна, планомірна робота, яка спрямована на поліпшення санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення.

14:18:42 05.06.2020

Привітання з Днем народження для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Шмигляка Анатолія Миколайовича

Шановний Анатолію Миколайовичу, від щирого серця вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, довголіття, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Хай і надалі буде плідною Ваша праця. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!

09:35:01 05.06.2020

Звернення до громади

Шановні жителі Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади, нам випала честь жити в одному із мальовничих та найкрасивіших куточків Камянеччини. І тільки спільними зусиллями, і тільки всі разом - ми зможемо зробити світ навколо нас кращим.

13:13:46 03.06.2020

Встановлення зовнішнього вуличного освітлення в селі Врублівці

Серед головних пріоритетів соціально-економічного розвитку Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради залишається розбудова інфраструктури у напрямку проведення вуличного освітлення. З метою забезпечення рівня освітлення вулиць населених пунктів, у відповідності до нормативних вимог, щомісячно громада нарощуються темпи по облаштуванню зовнішнього вуличного освітлення.

09:31:14 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора