A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

І ЦЕЙ ОДВІЧНИЙ БІЛЬ АФГАНІСТАНУ...

Сьогодні, 12 лютого, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан, в пам’ятному місці для всіх жителів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, а саме в селі Устя біля стели з іменем Миколи Будняка відбулося віче пам’яті «І ЦЕЙ ОДВІЧНИЙ БІЛЬ АФГАНІСТАНУ». У заході взяли участь заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло ДОВГОПОЛ, староста Устянського старостату Юрій СИДОРУК, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена СЕНДЗЮК, представники галузі освіти та культури Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, дошкільнята Великослобідського ЗДО «Сонечко». Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів, які загинули на території інших держав виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, а також поклали квіти та вінки до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам.

13:48:17 12.02.2020

Привітання для завідувача сільським клубом села Тарасівка Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Варяниці Віктора Валентиновича

Шановний Вікторе Валентиновичу, прийміть найщиріші поздоровлення і найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо нашої громади! Хай буде плідною Ваша праця! Нехай Ваша енергійність, душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює та спілкується з Вами, та нових надійних друзів. Щиро бажаю щоб наступні кроки та майбутні дороги, як і ті, що вже пройдені, рясніли тільки добрими справами. Миру, злагоди, добробуту Вам і Вашій родині! З повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

13:32:28 11.02.2020

Робочий візит

10 лютого голова Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Руслан НЕСТЕРОВ та заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло ДОВГОПОЛ відвідали приміщення колишнього ФАПу у селі Мукша Китайгородська, де проводяться ремонтні роботи. З березня цього року в даному приміщенні працюватиме відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. На даний час завершується повірка лічильників, оформляються документи для підключення комунікацій.

13:41:03 10.02.2020

Привітання для інспектора з земельних питань відділу земельних ресурсів, депутата Слобідсько- Кульчієвецької сільської ради Пахолюк Євгенії Іванівни

Шановна Євгеніє Іванівно, вітаю Вас з Днем народження! Прийміть найщиріші побажанПривітання для інспектора з земельних питань відділу земельних ресурсів, депутата Слобідсько- Кульчієвецької сільської ради Пахолюк Євгенії Іванівни.ня міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною ваша праця. Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і вашій родині на многії літа! Зичу, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини! З повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

13:30:58 10.02.2020

Привітання для землевпорядника Устянського старостинського округу Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Величко Оксани Анатоліївни

Шановна Оксано Анатоліївно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Від усього серця бажаю Вам невичерпного оптимізму, натхнення й терпіння, підтримки у всіх Ваших добрих починаннях! Зичу Вам щастя, радості, міцного здоров'я, гармонії і благополуччя, Божого благословення! Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. З повагою, сільський голова Руслан Нестеров.

13:29:56 07.02.2020

Привітання для старости Устянського старостату Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Сидорука Юрія Григоровича

Шановний Юрію Григоровичу, прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження! Від усього серця бажаю Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов'ю рідних і близьких! З Днем народження! З глибокою повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

13:25:29 07.02.2020

Привітання для головного спеціаліста відділу юридичних та кадрових питань Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Лупійчук Ніни Петрівни

Шановна Ніно Петрівно, щиросердечно вітаю Вас з Днем народження! Бажаю й надалі залишатися такою енергійною і невтомною, завзятою, щирою і турботливою, щедрою на добро. Нехай Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди! Щоб Ваші мрії завжди збувалися, а Ваші друзі приносили лише добрі та радісні новини. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Миру, злагоди, любові та достатку у вашій домівці! З глибокою повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

13:22:21 05.02.2020

Співчуття

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини… Висловлюємо найщиріші співчуття старості Устянського старостату Сидоруку Юрію Григоровичу з приводу тяжкої втрати – смерті батька Григорія Івановича ... Царство Небесне та земля йому пухом. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи...

13:21:50 02.02.2020

Привітання для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кикилюк Марії Михайлівни

Шановна Маріє Михайлівно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я та безмежного людського щастя. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною Ваша нелегка праця на депутатській ниві. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа! Зичу, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини! З повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

13:19:00 02.02.2020

Привітання для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради- Яловика Володимира Володимировича

Шановний Володимире Володимировичу, дозвольте щиросердечно привітати Вас з Днем народження. Бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії та невтомності у вашій щоденній праці. Щиро зичу сповнення всіх ваших мрій та побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Хай ніколи не покидають Вас Божа сила, наснага, дружня підтримка, повага, любов та вірність Ваших рідних і близьких. Бажаю Вам і Вашій родині добробуту, щастя та життєвих гараздів.

13:17:21 01.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора