A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Привітання для Мельниченка Володимира Володимировича

Сьогодні свій День народження святкує народний депутат України 7-8 скликань, голова громадської організації «Ми кам‘янчани» Мельниченко Володимир Володимирович. Шановний Володимире Володимировичу, прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження! Цього святкового дня бажаю здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення у всіх починаннях. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Зичу, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили радість і задоволення. Хай здійснюються усі Ваші плани та задуми!

13:11:29 01.02.2020

Шановні жителі та гості Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади !

На виконання Указу Президента України від 13.11.2020 № 871 «Про День Соборності України», з метою належного відзначення 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, запрошуємо Вас, взяти участь у флешмобі «Мости єднання», що полягає у поширенні у соціальних мережах, а саме: офіційному Веб-сайті та сторінці фейсбуку «Слобідсько-Кульчієвецька об’єднана територіальна громада» фото жителів громади в національному одязі.

15:45:13 15.01.2020

СВІТЛЕ СВЯТО

Вітаю зі Старим Новим Роком та Маланкою! Нехай це світле свято принесе у ваш дім все те, про що ви мрієте! Старий Новий рік — свято, коли потрібно залишити позаду все погане і відкрити серце для нових і світлих змін. Щиро і від усієї душі бажаю процвітання, любові і побільше радості. Зі святом! З повагою, сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ.

16:03:26 14.01.2020

Привітання для головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Гуменюк Каріни Леонідівни

Шановна Каріно Леонідівно, прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною ваша праця. Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і вашій родині на многії літа! Зичу, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!

15:47:31 12.01.2020

Різдвяна коляда в Слобідсько-Кульчієвецькій сільський раді - лунає і далі…

10 січня, привітати працівників сільської ради з різдвяними святами завітали жителі села Слобідка-Кульчієвецька. В стінах сільської ради звучали колядки та різдвяні пісні, бажаючи всім присутнім в наступному році миру і злагоди, щастя, радості, Божого благословення, добра, миру і всяких гараздів. Заступники сільського голови Павло ДОВГОПОЛ та Ігор ЛІЩУК, всі присутні дякували гостям щедрою колядою.

15:49:03 10.01.2020

УКРАЇНА КОЛЯДУЄ ! КОЛЯДУЄ ВСЯ ЗЕМЛЯ !

Чудова традиція колядування шанується по-особливому. Колядка, яка лунає під час різдвяних свят – символізує народження Ісуса Христа, дарує всім нам радість і святковий настрій. Цей рік не став виключенням, різдвяна коляда лунала у стінах Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Сьогодні, 9 січня, привітати з Різдвом Христовим працівників сільської ради завітали діти з недільної церковної школи «Грона» та прихожани храму, залишивши море позитивних емоцій. Заступники сільського голови Павло ДОВГОПОЛ, Ігор ЛІЩУК та всі присутні дякували колядникам щедрою колядою. На завершення святкового заходу зробили спільне фото.

15:52:11 09.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора