A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19 грудня Святий Миколай завітав до вихованців Баговицького ЗДО «Колобок». Малюки дуже готувалися до цього дня: співали, танцювали, читали вірші, а на завершення від Святого Миколая отримали подарунки. Групою підтримки для дітей були їх батьки, працівники ЗДО, заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол та начальник відділу, освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк, які подарували новенькі меблі.

15:11:27 19.12.2019

Благодійна ярмарка

Сьогодні, 18 грудня на Майдані Незалежності міста Хмельницького відбулася благодійна ярмарка, присвячена збору коштів на допомогу важкохворому Дмитрику Шелудько. Слобідсько- Кульчієвецька об‘єднана громада презентувала ялинку, прикрашену авторськими іграшками, які з натхненням та любов‘ю зроблені працівниками відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько- Кульчієвецької сільської ради. Наша громада, всіх щиро вітає з наступаючим новорічними та різдвяними святами !

15:04:04 18.12.2019

Привітання для головного бухгалтера відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Дробик Оксани Миколаїіни

Шановна Оксано Миколаївно, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, любові та достатку у вашій домівці!

13:37:38 18.12.2019

Привітання для старости Врубловецького старостату Слобідсько-Кульчіієвецької сільської ради Берчука Миколи Володимировича

Шановний Микола Володимирович, щиро вітаю Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.

13:34:41 13.12.2019

Привітання для Марака Євгена Любомировича

Шановний Євгене Любомировичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай у кожному починанні, на усіх життєвих шляхах, Вашим супутником буде удача! Хай не згасає безмежна енергія, а Ваші знання, досвід та оптимізм завжди приносять користь людям. Щедра доля дарує міцне здоров’я на довгі роки, тепло людських душ надсилає щирі надії і впевненість у завтрашньому дні.

16:25:27 11.12.2019

Привітання для головного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Мошенко Надії Влодимирівни

Шановна Надіє Володимирівно, сердечно вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, миру та затишку в сім’ї. Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх і перемога, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення.

16:23:51 11.12.2019

Пленарне засідання 27(позачергової) сесії 7 скликання

9 грудня відбулось пленарне засідання ХХVІІ позачергової сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь сільський голова Руслан Нестеров, заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол, заступник сільського голови з питань фінансово-економічної діяльності Ігор Ліщук, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, депутати, начальники структурних підрозділів сільської ради. На порядку денному сесії розглянуто 6 нагальних питань, які стосувались звіту та змін до сільського бюджету на 2019 рік, затвердження антикорупційної програми, земельних питань, а саме: -Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік. -Про передачу субвенції на здійснення видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції із сільського бюджету Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради в районний бюджет Кам’янець-Подільського району. -Про прийняття на баланс Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради об’єктів нерухомості. -Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. -Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за межами населених пунктів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. -Про поділ комунального майна.

16:19:22 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора