A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Учитель року -2020

З метою підвищення престижу професії вчителя, сприяння висвітленню, впровадженню, використанню досвіду роботи кращих учителів Слобідсько-Кульчієвецької громади відбувся відбірковий тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Під час випробування члени журі оцінювали методичну компетентність, реалізацію наскрізних змістових ліній, спрямованість обраних технологій, методів, форм, прийомів роботи на розвиток конкретної навички або конкретного уміння та їхню доцільність, а також врахування вікових особливостей учнів. Учасники конкурсу показали достатній рівень професійності, творчого потенціалу, психолого-педагогічної та фахової підготовки.

10:01:48 11.10.2019

До уваги жителів громади!

Аудитори Хмельниччини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 17,7 млн гривень за дев’ять місяців 2019 року

09:57:03 09.10.2019

Міжнародний день людей похилого віку

1-го жовтня святкується «Міжнародний день людей похилого віку». Те, як суспільство ставиться до своїх людей похилого віку, безпосередньо впливає на стабільність і процвітання всього соціуму. Шанобливе і соціально відповідальне ставлення до людей похилого віку - запорука і гарантія благополуччя для тих, хто так чи інакше стане на їх місце в наступних роках, не будемо про це забувати ! Керівництво та працівники Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради бажають всім людям поважного віку міцного здоров’я, добра, щастя, радості, довголіття, миру та злагоди! Нехай в цьому стрімкому світі завжди по особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові!

09:50:02 01.10.2019

Методична рада освітян громади

25 вересня 2019 року при відділі ОКТМС Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради у дружній та робочій атмосфері відбулася методична рада освітян громади. На засідання були запрошені члени методичної ради, директори та заступники директорів навчальних закладів, директори дитячих садочків, голови методичних об’єднань. Відкрила засідання завідувачка методичним центром відділу ОКТМС Ніна Гурська, яка привітала присутніх з початком роботи та націлила усіх на активне обговорення та грунтовний розгляд питань, що виносились на методичну раду. Це, зокрема, впровадження Нового українського правопису та використання його в освітньому процесі, про нові підходи до організації виховної роботи в умовах НУШ, про підготовку та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та турнірів, МАН, конкурсу «Вчитель року -2020», вивчення та поширення передового досвіду педагогічних працівників та відзначення кращих педагогів громади за активну участь у методичній роботі за підсумками навчального року. У своєму виступі методист відділу освіти Катерина Гуменюк зупинилася на головних змінах, що відбулися в українському правописі та надала рекомендації освітянам щодо використання правопису в освітньому процесі. Про нові підходи до організації виховної роботи у закладах загальної середньої освіти в умовах НУШ поділились досвідом методист відділу освіти Лариса Тютюник та заступник директора з НВР Мукшо-Китайгородського ліцею Тетяна Побережна. Питання підготовки та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, турнірів, МАН окреслила у своєму виступі завідувачка методичним центром. Ніна Володимирівна акцентувала увагу на принципах і методах підготовки учнів до випробувань та попросила з цього питання поділитись власним досвідом вчителів, які є членами журі районного етапу олімпіад та беруть участь у перевірці завдань. Центральне місце на методичній раді було надане питанню організації проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020», зокрема, і відбіркового етапу, який буде проходити у громаді. Про роботу щодо виявлення, вивчення, узагальнення, схвалення й поширення кращого досвіду освітян розповіла Лариса Тютюник. Про основні зміни в освітянському законодавстві розповіла головний спеціаліст відділу Надія Мошенко. Зокрема, зауважила на нововведеннях у формах організації навчання у закладах загальної середньої освіти. Перед присутніми із завершальним словом виступила начальник відділу ОКТМС Олена Сендзюк, розповівши про інституційний аудит закладів освіти,який проводитиме Державна служба якості освіти та підвела підсумки у роботі методичної ради, скерувавши педагогів до подальшої продуктивної праці.

09:45:18 30.09.2019

Привітання для Коханко Аліни Олександрівни

Шановна Аліно Олександрівно, прийміть щирі і найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, миру, успіхів, підтримки та розуміння рідних і друзів. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас й надалі! Нехай кожен новий день буде багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

09:34:29 27.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора