A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Будівництво продовжується…

На виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я в сільській місцевості в селі Шутнівці по вулиці Подільська - продовжується будівництво Шутнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Будівництво проводиться в рамках Державної програми за рахунок Державної субвенції та 10% спів фінансування з бюджету сільської ради. Даний проект передбачає будівництво житла для медичних працівників.

15:05:49 04.09.2019

Привітання для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Гая Віталія Володимировича

Шановний Віталію Володимировичу, сердечно вітаю Вас з Днем народження! Бажаю, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я! Від усього серця бажаю Вам невичерпності життєвих сил, натхнення та наснаги у здійсненні звершень на благо нашої громади. Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами! Впевнений, що людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, уміння творити добро! Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!

14:59:20 04.09.2019

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву «школа». І знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. І знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Гарно зустріли початок навчального року 418 дітей, майже сто вчителів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Особливим, і безперечно, незабутнім у житті він стане для милих першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше вступили на незвіданий шлях. Не менш важливим він стане і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежину. З усією теплотою серця цього дня висловлювали слова подяки за щоденну титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян – справжніх патріотів своєї країни. Про комфортне навчання здобувачів освіти дбає керівництво нашої громади. Відремонтовані освітні заклади, облаштовані затишні класні кімнати, забезпечені сучасним навчальним обладнанням, створені належні умови для якісного харчування школярів, діти громади мають можливість під’їзду на навчання трьома шкільними автобусами, а ще для перевезення решти дітей укладені угоди з перевізниками. Умови для навчально-виховного процесу створені. Залишається побажати усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Усіх зі святом! Доброго всім шляху.

14:41:24 02.09.2019

Привітання для діловода відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради- Олішинської Галини Михайлівни

Шановна Галино Михайлівно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Бажаю Вам щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах - підтримка однодумців, в серці - добре і сонячно від людської вдячності! Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро вертається сторицею! Міцного Вам здоров’я, широкого життєвого шляху та плідної роботи.

14:39:32 02.09.2019

Привітання для начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення, головного бухгалтера Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Антонецької Тетяни Василівни

Шановна Тетяно Василівно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Від усього серця бажаю міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих досягнень, сімейного щастя, злагоди, добробуту в оселі та звичайного жіночого щастя. Нехай здійсняться усі заповітні мрії. Щастя, радості, добра і благополуччя!

12:30:03 31.08.2019

нарада педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти

30 серпня 2019 року на базі Баговицького ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради відбулася нарада педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти. У роботі зібрання взяв участь заступник сільського голови Павло Довгопол, який привітав освітян з початком нового навчального року і щиро побажав, аби цей навчальний рік був ще кращим на освітянські здобутки . Олена Сендзюк, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, підвела підсумки роботи освіти громади за 2018-2019 навчальний рік та окреслила пріоритетні напрямки освітянської галузі на 2019-2020 навчальний рік. Особливу увагу звернула на збільшення показника охоплення дітей дошкільною освітою, забезпечення функціонування мережі закладів загальної середньої освіти, інформатизацію та комп’ютеризацію освітнього процесу, модернізацію системи підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, підготовку та роботу вчителів в умовах НУШ, а також експертизу якості освіти, як основу підвищення ефективності освітнього процесу.

12:26:45 30.08.2019

Привітання для головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Маркевич Ірини Іванівни

Шановна Ірино Іванівно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Від усього серця бажаю здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду - будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов'ю рідних і близьких!

12:23:20 30.08.2019

Привітання для спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Макогонюк Лесі Миколаївни

Шановна Леся Миколаївна, прийміть щирі і найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, миру, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення. Нехай кожен новий день буде багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

12:19:45 27.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора