Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Привітання для начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення, головного бухгалтера Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Антонецької Тетяни Василівни

Шановна Тетяно Василівно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Від усього серця бажаю міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих досягнень, сімейного щастя, злагоди, добробуту в оселі та звичайного жіночого щастя. Нехай здійсняться усі заповітні мрії. Щастя, радості, добра і благополуччя!

12:30:03 31.08.2019

нарада педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти

30 серпня 2019 року на базі Баговицького ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради відбулася нарада педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти. У роботі зібрання взяв участь заступник сільського голови Павло Довгопол, який привітав освітян з початком нового навчального року і щиро побажав, аби цей навчальний рік був ще кращим на освітянські здобутки . Олена Сендзюк, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, підвела підсумки роботи освіти громади за 2018-2019 навчальний рік та окреслила пріоритетні напрямки освітянської галузі на 2019-2020 навчальний рік. Особливу увагу звернула на збільшення показника охоплення дітей дошкільною освітою, забезпечення функціонування мережі закладів загальної середньої освіти, інформатизацію та комп’ютеризацію освітнього процесу, модернізацію системи підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, підготовку та роботу вчителів в умовах НУШ, а також експертизу якості освіти, як основу підвищення ефективності освітнього процесу.

12:26:45 30.08.2019

Привітання для головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Маркевич Ірини Іванівни

Шановна Ірино Іванівно, щиро вітаю Вас з Днем народження! Від усього серця бажаю здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду - будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов'ю рідних і близьких!

12:23:20 30.08.2019

Привітання для спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Макогонюк Лесі Миколаївни

Шановна Леся Миколаївна, прийміть щирі і найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, миру, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег. Нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення. Нехай кожен новий день буде багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай доля буде прихильною до Вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

12:19:45 27.08.2019

Державні свята

23 серпня 2019 року на честь державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, у Слобідсько-Кульчієвецькій об’єднаній територіальній громаді відбувся святковий концерт в будинку культури села Слобідка-Кульчієвецька. Урочисті заходи розпочав заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол, який в своєму виступі висвітлив історичні віхи становлення жовто-блакитного прапора, як Державного прапора України, наголосив на основних, вирішальних етапах розвитку Української Державності та за дорученням сільського голови Руслана Нестерова привітав всіх присутніх з державними святами. Слід наголосити, що такі тематичні заходи формують єдність громади, почуття патріотизму, гордості та прагнення до розвитку, процвітання рідної України і нашої об’єднаної територіальної громади. Свято пройшло на високому мистецькому рівні. Слава Україні !

12:08:12 24.08.2019

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради та надання кваліфікованого роз’яснення в найкоротші терміни, 22 серпня 2019 року заступник сільського голови з питань фінасово-економічної діяльності Ігор Ліщук провів виїзний прийом в селі Баговиця.

12:00:04 22.08.2019

Перевірка готовності до нового навчального року

З метою підготовки до нового 2019-2020 навчального року робочою групою 19.08.2019 та 20.08.2019 у складі якої були представники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, Управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, контролер пічного господарства, представник пожежної інспекції та голова профспілкової організації працівників освіти району проведено об’їзд. В усіх закладах загальної середньої та дошкільної освіти Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради здійснено поточні ремонти приміщень: побілка й фарбування стін та підлоги, фарбування фасадів будівель, заливання підлоги, наклеювання шпалер та інше. Крім того, для закладів дошкільної освіти придбано бойлери - 2 шт., м’ясорубка - 1 шт., пральна машина – 1шт., альтанка - 1 шт., холодильник -1 – шт., витяжка -1 шт., а також кухонний посуд на суму 13 000,00 грн. Витрачено 58 000,00 грн. на придбання будівельних та господарських матеріалів для проведення поточного ремонту. Триває капітальний ремонт приміщення закладу дошкільної освіти «Сонечко» с. Велика Слобідка. Для закладів загальної середньої освіти до початку навчального року придбано: металопластикові двері - 3 шт., насос глибинний - 1 шт., морозильна камера - 1 шт., парти - 46 шт. для НУШ на суму 79 488,00 грн. Дидактичні матеріали для перших класів - 50126,00 грн. Витрачено 80 000,00 грн. на придбання будівельних та господарських матеріалів для проведення поточного ремонту. Комісією встановлено, що всі заклади освіти готові до нового навчального року.

11:51:26 21.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора