A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Привітання для заступника сільського голови з гуманітарних питань Слобідсько-Кльчієвецької сільської ради Довгопола Павла Григоровича

Шановний Павло Григорович, прийміть щирі привітання з нагоди Вашого Дня народження та Дня Ангела! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди, добра, родинного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі.  Зичу Вам творчої наснаги та успіхів у Вашій діяльності. Нехай у справах, які Ви робите на благо нашої громади, будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, а професійний досвід буде надійним поводирем в нелегкому повсякденному житті.  Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! З повагою, сільський голова Руслан Нестеров.

14:18:12 12.07.2019

Привітання для завідувача біблоітекою с.Тарасівка Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Чорної Людмили Олександрівни

Шановна Людмила Олександрівна, щиро вітаю Вас з Днем народження! Зичу міцного здоров’я, невичерпних сил та енергії, великого людського щастя, родинного затишку і тепла. Нехай цей день наповнить Ваше серце світлими почуттями віри, надії та любові.. Нехай життєва дорога завжди буде благословенна добром. Успіхів Вам та достатку у повсякденному житті. З повагою, сільський голова, Руслан Нестеров.

14:16:15 12.07.2019

Привітання для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кротік Світлани Станіславівни

Шановна Світлана Станіславівна, вітаю Вас з Днем народження! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною Ваша нелегка праця на депутатській ниві.  Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині на Многії літа! Зичу, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини! З повагою, сільський голова, Руслан Нестеров.

15:20:48 09.07.2019

Привітання для директора Тарасівського ЗДО "Золотий ключик" Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради - Мар’яніної Нелі Олександрівни

Шановна Неля Олександрівна, щиро вітаю Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, добро та наснага. Бажаю Вам, щоб Ваша діяльність відзначалася успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності. Хай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.

15:51:55 08.07.2019

Шануймо наші традиції!

Купальське свято - одне з найбільш таємничих і магічних свят, що дісталося нам від наших пращурів. Кожного року, ніч на Івана Купала наповнена обрядами, пов'язаними з водою, вогнем і травами. Основна їх частина виконується вночі. Раніше також вважалося обов'язковим скупатися до заходу сонця, а ближче до вечора на височинах або біля річок розпалити багаття. У цю ніч вибиралися наречені та відбувалися шлюбні обряди: молоді стрибали через багаття, тримаючись за руки, обмінювалися вінками, шукали містичні квітки папороті. Святкування Івана Купала і до сьогоднішнього дня залишається незмінною українською традицією, яку дотримуються мало не у всіх містах України.  Слобідсько-Кульчієвецька об’єднана територіальна громада не відстає від традицій святкування Івана Купала, а саме, у селі Яруга біля річки Баговичка, на вихідні 6-7 липня просто неба з відтворенням купальських обрядів, відбувалося дійство. Святкова програма була завершена традиційними обрядами стрибків через багаття, плетінням вінків та пусканням їх на воду.

15:46:55 08.07.2019

Привітання для директора Врубловецького ЗДО "Світанок" Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Рудніцької Світлани Вікторівни

Шановна Світлана Вікторівна, прийміть мої щиросердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією та натхненням. З повагою, сільський голова Руслан Нестеров.

15:21:44 08.07.2019

День родини

У світі багато чудес і дивовижних місць, але як би не було цікаво за сімома морями, людина завжди буде прагнути повернутися до свого домашнього вогнища, до своєї родини. Всі скарби світу нізащо не зрівняти з ласкавими маминими обіймами, ніжним цілунком дружини і щасливою дитячою усмішкою.  Вітаю вас з днем родини, будьте завжди здорові й щасливі, любіть і підтримуйте одне одного — цим ви обов'язково зробите світ трішечки кращим! З повагою, сільський голова Руслан Нестеров.

14:39:21 08.07.2019

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !

Оповіщаємо, що 10 липня з 12:00 до 19:00 год., 16 липня з 08:00 до 23:00 год., 24 липня 2019 року з 08:00 до 17:00 год. на стрільбищі військової частини А1884 будуть проводитись стрільби з особовим складом військової частини А1884.

16:17:28 05.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора