A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Шановні медичні працівники !

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлю низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю.  Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам! З повагою, сільський голова, Руслан Нестеров.

13:50:13 15.06.2019

Привітання для завідувачки методичним центром відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Гурської Ніни Володимирівни

Шановна Ніно Володимирівно, прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаю, щоб підгрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху! Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами! Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю!  Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Родинного Вам тепла і Божої ласки!

13:45:17 15.06.2019

Привітання для начальника відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради - Куц Наталії Святославівни

Шановна Наталія Святославівна, прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею. Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, щастя, злагоди та добробуту! Завдяки Вашому професіоналізму, життєвому досвіду, витримці, виваженим рішенням, злагодженій роботі і результативним діям, наша громада розвивається. Тож нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас й надалі. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, оминають негаразди й непорозуміння, а підґрунтям щасливого життя та плідної діяльності завжди будуть міцне здоров’я, сповнене любові та добра серце, натхненна думка й щирі почуття. Нехай людська шана буде подякою за плідну працю, чуйність, людяність, бажання творити добро. Хай справи будуть благородними, рішення – мудрими, почуття – чистими та щирими. Хай доля збагачує Вас натхненням та радістю сьогодення, а Господь дарує Вам многії і благії літа. Щастя Вам, добра, благополуччя та миру!

13:42:57 15.06.2019

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ НА ВОДІ

У спекотну пору літа жителі та гості громади намагаються провести свій відпочинок поблизу води.

13:36:33 14.06.2019

Дотримуйтесь правил вживання джерельної води

Кам’янець-Подільське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області у зв’язку з підтопленням населених пунктів, забрудненням ґрунтовими водами джерел водопостачання та дворогосподарств, сільськогосподарських угідь попереджає мешканців підтоплених населених пунктів про небезпеку вживання сирої некип’яченої води та радить дотримуватись таких правил для запобігання виникненню і поширенню інфекційних хвороб: • для пиття і приготування їжі використовувати фасовану воду, привізну (після кип’ятіння) або з централізованих джерел водопостачання; • не використовувати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду із забруднених джерел; • не пити сиру некип’ячену воду; для миття посуду і рук вода має бути профільтрована та прокип’ячена і слід мати запас чистої води; • при споживанні овочів, фруктів та ягід їх необхідно добре промити питною водою та обдати окропом; • при харчуванні у непристосованих умовах варто уникати контакту продуктів з ґрунтом; • перед приготуванням їжі та перед її вживанням обов'язково потрібно мити руки з милом; • обов'язково слід мити руки після відвідування туалетів; • із забруднених криниць необхідно відкачати воду, почистити їх від намулу і продезінфікувати; • заборонено вживати продукти, які були підтоплені водою під час повені; краще позбутися цих продуктів та консервації, що була затоплена водою і отримала ушкодження; • все майно, яке було затоплене, підлягає дезінфекції; • необхідно просушити будинок, ретельно очистити та продезінфікувати забруднений посуд і домашні речі та прилеглу до будинку територію; • при виявленні ознак харчових отруєнь та гострих кишкових інфекційних захворювань не рекомендується займатись самолікуванням, слід негайно звернутись по медичну допомогу до найближчої лікувальної установи.

13:27:24 13.06.2019

Привітання для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Гая Олега Віталійовича

Шановний Олег Віталійович, прийміть щирі, сердечні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого Дня народження. Привітання для депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Гая Олега Віталійовича. Бажаю Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденних справах. А ваша творча енергія і життєлюбність, відданість справі і високий професіоналізм хай і надалі плідно слугують нашій громаді. Міцного Вам здоров’я, щастя, добра, миру і благополуччя. Хай здійсняться Ваші мрії та сподівання!

13:16:50 13.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора