A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі громади, запрошуємо Вас 20 травня 2019 року о 14:00 год. на святковий концерт, приурочений відкриттю оновленого Будинку культури в селі Слобідка-Кульчієвецька, за адресою: вул.Механізаторів, 45 в приміщенні сільської ради, ІІ поверх. З повагою, сільський голова Руслан Нестеров.

14:48:41 15.05.2019

Підтримаємо свою культуру !

16.05.2019 День вишиванки  Слобідсько- Кульчієвецька сільська рада закликає всіх підтримати нашу культуру - прийти на роботу у вишиванці.   

14:45:10 15.05.2019

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради та надання кваліфікованого роз’яснення в найкоротші терміни, 14 травня 2019 року заступник сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол провів виїзний прийом в с.Боришківці.  У ході прийому порушувалися питання, що стосуються різних сфер суспільного життя. А саме: ремонт клубу, освітлення вулиць, ремонт доріг, облаштування зупинки, встановлення огорожі на кладовищі, тощо.

14:51:30 14.05.2019

Привітання для спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради - Петрик Надії Іванівні

Шановна Надія Іванівна, прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!  Нехай підґрунтям щасливого життя і плідної роботи буде міцне здоров’я, а віра, надія та любов залишатимуться вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.  Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами!  Залишайтесь й надалі такою світлою, привітною та доброю людиною!  Щастя, везіння і всього самого прекрасного!

13:30:53 12.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора