A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Конкурс читців поезій Т.Г. Шевченка

Конкурс читців поезій Т.Г. Шевченка серед учнівської молоді Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, проведено у трьох вікових категоріях. 17 учасників показали свою майстерність у володінні словом. Виступи учасників засвідчили ретельну підготовку до конкурсу, що виявилося у майстерному читанні поезій, вмілому розкритті ролі героя поетичного твору, естетиці сценічного костюма.

16:39:26 12.03.2019

Семінар - практикум

На базі Врубловецької гімназії пройшов семінар-практикум директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи Слобідсько-Кульчієвецької об'єднаної територіальної громади, на тему: «Формування національної свідомості через організацію системи роботи з національно-патріотичного виховання в освітньому просторі».

15:24:55 12.03.2019

Привітання для депутата Бакай Олександра Олександровича

     Шановний Олександр Олександрович, щиро вітаю Вас з Днем народження!       Сердечно бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра.        Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

10:09:02 12.03.2019

Привітання для Маринович Ольги Василівни

       Виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, разом з головою Русланом Нестеровим щиросердечно вітає Ольгу Маринович з Днем народження!       Шановна Ольга Василівна, бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах та сподіваннях.       Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

10:04:02 12.03.2019

Привітання для начальника фінансового відділу Федик Неоніли Павліви

     Шановна Неоніла Павлівна, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!      Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту.       Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких.       Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

10:02:15 12.03.2019

Привітання до 8 Березня

Дорогі жінки, прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки нашої громади невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Зичимо, щоб у кожній жіночій долі не тільки у святкові дні - було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду.

09:55:04 12.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора