A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Продовжується будівництво

На виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я в сільській місцевості в селі Шутнівці по вулиці Подільська - продовжується будівництво Шутнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Будівництво проводиться в рамках Президентської програми за рахунок Державної субвенції та 10% спів фінансування з бюджету сільської ради. Даний проект передбачає будівництво житла для медичних працівників і придбання легкового автомобіля марки Renault DUSTER dci 1104WD.

16:00:05 05.03.2019

Привітання для Лабанської Катерини Олександрівни

      Шановна Катерина Олександрівна, прийміть щирі і найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров'я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на вашому життєвому шляху.

09:31:32 04.03.2019

Привітання для Продана Миколи Олеговича

Виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької сільської  ради на чолі з головою Русланом Нестеровим щиро вітає Миколу Продана з Днем народження!

09:48:05 02.03.2019

Засідання методичного об’єднання

       Коли народжується зірка на педагогічному небосхилі, решта світил підтримує її своїм теплом і утворюється сузір’я професійної майстерності.        27 лютого 2019 року у відділі ОКТМС Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради відбулося засідання методичного об’єднання директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти громади на тему: «Формування управлінської компетентності керівника навчального закладу як складової успішного функціонування закладу освіти». Засідання проходило за участі начальника відділу освіти Сендзюк О.С., завідувача методичним центром Гурської Н.В., методиста Гуменюк К.А.        На порядку денному засідання підіймались важливі та актуальні питання в освітянській політиці сьогодення, зокрема, про роль директора, кваліфікаційні вимоги до нього як менеджера сучасного освітнього закладу в умовах трансформації освіти в Україні та як підвищити якість знань та інтерес до навчання учнів сільської школи. Своїм досвідом із колегами ділились керівники навчальних закладів Арсенюк М.М. (директор Баговицького ліцею) та Побережна Т.В. (заступник директора з навчально-виховної роботи Мукшо – Китайгородського ліцею). Перед керівниками навчальних закладів виступила начальник відділу освіти Сендзюк О.С., яка підвела підсумки Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, МАН, контрольних робіт. Особливий акцент на засіданні був зроблений на питаннях щодо проведення ЗНО - ДПА та атестації педагогічних працівників у 2019 році. 

15:07:21 01.03.2019

Привітання для депутата Кармаша Ігоря Петровича.

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада щиро вітає Вас з Днем народження!  Шановний Ігор Петрович, прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною ваша нелегка праця на депутатській ниві. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа! Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини! З повагою Голова сільської ради Руслан Нестеров.

16:26:01 27.02.2019

Привітання для Віктора Анатолійовича Худняка

      Привітання для начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктора Худняка .      Шановний Віктор Анатолійович, щиро вітаю Вас з Днем народження!       Від усього серця зичу доброго здоров’я, щастя і благополуччя в домі, наснаги в праці. Нехай життя завжди дарує Вам вірних друзів та надійних партнерів. Нехай здійсняться Ваші задуми. Нехай Ваша життєва позиція, професіоналізм та мужність принесуть Вам заслужену шану і повагу.

22:41:04 24.02.2019

 Перші «ластівки»

18 лютого 2019 року від сільського голови Руслана Нестерова та  благодійника Дениса Шевчука малозабезпеченій та багатодітній сім'ї Біляєвих, що проживає в селі Панівці передано солодощі та шкільний рюкзак з усіма необхідними для школи та дозвілля приладдями.

13:41:19 22.02.2019

Співпраця

Продовжується співпраця Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради з фахівцями служби зайнятості Кам’янець-Подільського району.

11:02:23 22.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора