A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Різдвяна коляда в Слобідсько-Кульчієвецькій сільській раді

·     10 січня, привітати працівників Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради з різдвяними святами завітали колядники - жителі громади.     Різдвяні пісні лунали з гарними побажаннями всім присутнім в наступному році миру і злагоди, щастя, радості, усяких гараздів та всього найкращого.      Очільники сільської ради та присутні дякували колядникам щедрою колядою. На завершення святкового заходу зробили спільне фото.

15:15:41 14.01.2019

Коляда

Христос народився! Славімо Його колядками! 08 січня за прадавньою українською традицією в стінах Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради лунали колядки. Невеличкий співочий колектив, склад якого постійно поповнюється, а співоча майстерність зростає від виступу до виступу, завітала практично у всі установи та господарства громади. Також цього різдвяного дня для працівників сільської ради та мешканців громади лунали пісні та щирі побажання Божого благословення, добра, миру і всяких гараздів.  Сільський голова Руслан Нестеров сердечно подякував колядникам за вітання та створення теплої різдвяної атмосфери.

11:43:37 10.01.2019

100-річний ювілей

8 січня відзначив свій100-річний ювілей житель Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Міщенко Федір Афанасійович. Федір Афанасійович – учасник Другої світової війни, ветеран праці.  Теплими словами, подякою та подарунками іменинника привітав сільський голова Руслан Нестеров та помічник Народного депутата України - Борис Охота. У вітальному слові голова сільської ради сказав: «Щиро вітаю Вас із славним 100-літнім ювілеєм. Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови.  Сердечно вдячний за багаторічну самовіддану працю. Радію, що переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави і сьогодні зустрічаєте свій ювілей у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю міцного здоров’я, щастя, радості й благополуччя». За сприяння Народного депутата України Володимира Мельниченка ювіляру був вручений цінний подарунок – ЛСД ТЕЛЕВІЗОР. За словами рідних саме цей подарунок мріяв отримати ювіляр.

11:30:51 10.01.2019

Діти- наша гордість, наше майбутнє!

          Школа – це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки – учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.

11:31:14 03.01.2019

Подарунок від Святого Миколая.

      День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, сповнене добрими надіями, світлом і радістю. Особливо очікуваним воно є для дітей, адже з його приходом, кожен з них сподівається на здійснення найзаповітніших мрій .

09:34:32 27.12.2018

Знову наші - знову кращі!

23 грудня 2018 року на базі Довжоцького НВК відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, на якій учні нашої громади вкотре показали чудові результати. Зокрема, учні Баговицького ліцею Терехов Денис (11 клас), Шевчук Олександр (10 клас) та Ліщук Дмитро (9 клас) здобули перші місця. Команду переможців підготувала учитель економіки Проценко Наталія Анатоліївна. Щиро вітаємо переможців! Зичимо міцного здоров’я, успіхів та натхнення на нові досягнення! Дякуємо наставнику за професіоналізм у своїй справі.  

08:58:25 27.12.2018

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні відзначається «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС». За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який приніс нам атом що вийшов з-під контролю людини. Багато змін у суспільстві пройшло з того часу  Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від ядерного ного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого реактора. Їхній подвиг неможливо забути, як не можливо забути їхній героїзм, патріотизм і професійну майстерність.

11:22:08 14.12.2018

«Учитель року-2019»

«Учитель року-2019» 4-5 грудня відбувся перший (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019». Складними й напруженими були конкурсні дні для учителів. Кожен із учасників показав високий фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку. За рішенням журі конкурсу І місце в номінації «географія» посів Ільницький Ігор Миколайович, вчитель Великослобідської гімназії нашої громади. Ігор Миколайович – не просто талановитий педагог, вчитель з ласки Божої, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять його діти і він їх любить. З теплотою відноситься до своїх колег, до жителів села. Недаремно його обрали депутатом сільської ради від села Велика Слобідка. А ще - Ігор Миколайович вміє бути сучасним, постійно поглиблюючи свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління. Уся громад щиро вітає Вас, Ігорю Миколайовичу, з перемогою у конкурсі. Ми раді вашому успіхові. Нехай ніколи не зраджують Вас душевні сили, не вичерпуються запаси вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму!

13:17:06 12.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора