A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Привітання з Днем народження

      Виконавчий комітет сільської ради на чолі з головою Русланом Нестеровим щиро вітає з Днем народження депутата Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради IV скликання - Миколу Берчука !      Шановний Микола Миколайович, вітаємо Вас з днем народження! Нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, здоров’я і щастя. Нехай люди Вас ніколи не перестають цінувати і поважати. Успіхів Вам у всіх Ваших справах!

16:36:38 21.01.2019

З Вдохрещем !

      З давніх-давен свято Водохреща було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє.        Прийміть наші щирі вітання і сердечні побажання з нагоди свята Водохреща! Міцного вам здоров’я, миру, добра, сімейної злагоди та нових звершень!

15:33:20 18.01.2019

З ювілеєм!

        Виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради разом з головою сільської ради Русланом Нестеровим щиросердечно вітає з ювілеєм Миколу В’ячеславовича Жогана.        Зичимо міцного здоров’я, щастя й добробуту, успіхів у роботі, життєвих сонячних днів і довголіття, а також натхнення у плідній праці на благо нашої держави!

14:57:56 18.01.2019

   70 років — поважний вік

    За плечима Заслуженого лікаря України Івана РОМАНЧУКА — вже майже 44 роки медичного стажу. Вперше він обійняв  посаду фельдшера швидкої допомоги в Івано-Франківському районі після третього курсу Івано-Франківського медінституту, де навчався за спеціальністю «Лікарська справа». І після цього вже ніколи не зраджував обраній професії. Попри те, що Івану Михайловичу довелося потрудитися й на управлінських посадах (три роки був заступником начальника, начальником міського управління охорони здоров’я, ще 8 років, протягом двох скликань, його обирали головою районної ради), він продовжував працювати завідувачем хірургічного відділення, лікарем-хірургом поліклінічного відділення Орининської райлікарні №2. Каже, що не міг кинути напризволяще своїх хворих. А їх, вдячних пацієнтів, яким він подарував шанс на повноцінне життя, — тисячі й тисячі…

11:52:36 17.01.2019

День кіборгів

    Сьогодні, 16 січня, Україна неофіційно з ініціативи самих кіборгів відзначає День пам’яті захисників Донецького аеропорту – військовослужбовців, добровольців, медиків і волонтерів, які спільними зусиллями 242 дні утримували оборону на території цього об’єкту інфраструктури на північному заході Донецька.

13:12:34 16.01.2019

Нарада прцівників культури

    15 січня під головуванням заступника сільського голови з гуманітарних питань Павла Довгопола та начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олени Сендзюк проведено нараду працівників культури Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Розглядалися актуальні питання щодо підсумків роботи закладів культури громади за 2018 рік та стану охоплення культурно-масовою роботою населення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.

10:35:21 16.01.2019

Нарада

15 січня під керівництвом заступника сільського голови з гуманітарних питань Павла Довгопола, заступника з питань фінансово-економічної діяльності Ігоря Ліщука, секретаря сільської ради Андрія Войцеховського пройшла нарада з працівниками апарату, структурних підрозділів сільської ради та старостів. На нараді обговорили питання шляхів виконання бюджету за 2019 рік та програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік. Особлива увага приділена обговоренню питань, які найбільше хвилюють громаду, а саме: благоустрій території, організація роботи комунального підприємства «Слобідсько-Кульчієвецьке», освітлення та капітальне будівництво.

10:29:08 16.01.2019

Щедрівки від наймолодших жителів громади!

·        Сьогодні, 14 січня, в Слобідсько-Кульчієвецькій сільській раді лунали щедрівки від наймолодших жителів громади - вихованців Тарасівського закладу дошкільної освіти «Золотий ключик». Дошкільнята привітали з Різдвяними святами працівників сільської ради та всіх жителів громади.         Переконані, що побажання та віншування з дитячих уст неодмінно збудуться!

15:23:48 14.01.2019

УКРАЇНА КОЛЯДУЄ ! КОЛЯДУЄ ВСЯ ЗЕМЛЯ !

    Чудова традиція колядування шанується по-особливому. Колядка, яка лунає під час різдвяних свят – символізує народження Ісуса Христа, дарує всім нам радість і святковий настрій.       Цей рік не став виключенням, різдвяна коляда лунала у стінах Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Привітати з Різдвом Христовим сільського голову Руслана Нестерова та весь колектив завітали діти з недільної церковної школи «Грона», залишивши нам море позитивних емоцій на весь день.

15:17:25 14.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора