A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Науково-практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини»

  29 листопада 2018 року в м. Хмельницькому відбулася VІ обласна учнівська науково-практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини». Програмою роботи конференції було передбачено секційні засідання, на яких учасники мали можливість представити свої матеріали у формі презентації конкурсного проекту.  Загалом у роботі конференції взяли участь здобувачі освіти із 11 районів, 25 об’єднаних територіальних громад, 5 міст обласного значення. Серед громад області наша команда здобула І загальнокомандне місце. Наші конкурсанти представили цікаві роботи у наукових відділеннях:«Фундаментальні та прикладні розробки в галузі сучасної математики» та«Перспективні розробки та ідеї космічних місій». Члени журі були приємно вражені науковими працями юних дослідників Баговицького ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Учні охоче відповідали на поставлені запитання і демонстрували журі свою грамотність та обізнаність у досліджуваних темах. За підсумками роботи компетентного журі були визначені кращі виступи. Ліщук Дмитро, учень 9 класу та Шевчук Олександр, учень 10 класу одержали дипломи за найкращі виступи у секції математики, а Проценко Богдан, учень 6 класу - у секції фізики та астрономії. Окремо варто подякувати науковому керівнику Проценко Наталії Анатоліївні, вчителю математики та економіки Баговицького ліцею, за ґрунтовну підготовку учнів.  Вітаємо юних дослідників та керівника, бажаємо нових наукових відкриттів!

13:11:04 11.12.2018

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

7 грудня 2018 року, у приміщенні сільського клубу с.Мукша Китайгородська відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. В урочистостях взяли участь сільський голова Руслан Нестеров, заступник з гуманітарних питань Павло Довгопол, заступник з питань фінансово-економічної діяльності Ігор Ліщук, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, депутати районної та сільської рад, керівники установ, організацій, представники структурних підрозділів та апарату сільської ради.

12:39:16 07.12.2018

Привітання до Дня місцевого самоврядування.

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати !  Прийміть щиросердечні вітання з нагоди державного свята –  Дня місцевого самоврядування! Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста та села щасливими і багатими!

12:32:04 07.12.2018

З Днем Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці ! Щиросердечно вітаю Вас з Днем Збройних Сил України !  На Вас покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.  У цей святковий день, зичу Вам козацької мужності, гідності славних пращурів, незламної сили волі та віри у світле майбутнє Української держави. Нехай оптимізм та гарний настрій завжди крокують поряд з Вами.  Мирного Вам неба, благополуччя та процвітання нашій державі ! Слава Вам і слава Україні! Сільський голова Руслан Нестеров.

12:29:42 06.12.2018

Міжнародний день волонтера.

  Виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ від щирого серця вітає голову сільської ради Руслана Нестерова з Міжнародним днем волонтера!

12:14:36 05.12.2018

Угода про співпрацю.

З 27 листопада 2018 року, голова Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Руслан Нестеров перебував з робочим візитом в республіці Польща, де була підписана угода про співпрацю між Слобідсько-Кульчієвецькою сільською радою та Гміною (територіальна громада) м. Оброво про партнерство. Угоду підписали голова сільської ради Руслан Нестеров та вуйт Оброво Анджея Вєчинський. В угоді йдеться про сприяння розвитку та поглибленню партнерства, обміну досвідом та співпраці у сферах культури, освіти, спорту та туризму.  Сторони заявили про готовність подальших контактів та ініціювання зустріч між організаціями, асоціаціями та економічними інститутами обох громад. В рамках робочого візиту голова відвідав медичні заклади, дитячі установи та інші соціально-гуманітарні інституції даної громади.

12:25:51 28.11.2018

Подяка за зроблену асфальтовану дорогу.

Голова Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Руслан Нестеров та Отець Василій від імені прихожан Свято-Успенської церкви Пресвятої Богородиці в селі Велика Слобода висловлюють щиру подяку народному депутату України В.В.Мельниченку за зроблену асфальтовану дорогу до Божого храму. Ми пишаємося тим, що маємо такого депутата, котрий уміє слухати, оцінювати і головне — не тільки обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки. Володимире Володимировичу, Ви довели усім, що Ваші слова не розходяться зі справами. Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки. Міцного Вам здоров’я, добра і щастя! Бажаємо Вам міцно триматися на політичному Олімпі, мати енергію і наснагу працювати на користь нашої держави, нашого краю!

12:09:52 26.11.2018

Вшанування пам’яті жертв Голодомору.

Пам'ятаємо: 24 листопада Україна вшановує 85-ту річницю Голодомору 1932-33 років. В рамках заходів до 85-х роковин пам’яті жертв Голодомору традиційно відбуваэться громадська акція "Запали свічку".  Виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради біля ПАМ’ЯТНИКА ЖЕРТВАМ ГОЛОДОМОРУ 1932-1933рр. ТА ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ в селі Мукша Китайгородська вшановували пам’ять жертв геноциду. Відбувся молебен .  Заступник сільського голови Павло Довгопол з секретарем сільської ради Андрієм Войцеховським урочисто поклали вінок до пам'ятника. О 16:00 вшанували пам’ять хвилиною мовчання.  У цей час кожен охочий долучився до вшанування загиблих співвітчизників та встановив свічку на підвіконні.  85 років тому керівництво СРСР вчинило геноцид проти українців. Мільйони людей стали жертвами голодомору, який штучно створив радянський режим. Цей злочин не має терміну давності. Згадуємо для того, аби не допустити такого більше ніколи. Ми пам’ятаємо! Вічна пам’ять загиблим!

12:07:36 25.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора