A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Стрітення Господнє

    Стрітення Господнє – свято, яке відзначається на сороковий день після Різдва Христового. Стрітення належить до одного з 12 найбільших церковних свят.       Вітаємо всіх зі світлим святом Стрітення Господнього! Нехай Господь благоволить і допомагає, хай дарує всім надію і віру, що все буде добре !      З повагою     Сільський голова Р. Нестеров.

11:55:24 15.02.2019

День Святого Валентина

      14 лютого 2019 року вшановується пам'ять Святого Трифона, який вважається покровителем подружжя та сім'ї. Зазвичай, цього дня молодята влаштовують весілля та гуляння, адже незабаром настане Великий піст. Також 14 лютого закохані пари відзначають День Святого Валентина.        День Закоханих приурочений романтиці, коханню та ніжності люблячих одне одного людей.        Від щирого серця вітаю всіх із Днем закоханих!       Щиро бажаю вам, аби світла атмосфера любові та злагоди завжди супроводжувала Вас!       Щастя вам, любові, миру та взаєморозуміння!

15:02:01 14.02.2019

Вшанування пам’яті

      8 лютого в с.Шутнівці сільський голова Руслан Нестеров, староста Юрій Сидорук, голова районної ради ветеранів Едуард Кульчицький, депутати сільської ради, рідні та близькі провели захід з вшанування пам'яті Козярського Володимира Васильовича, героя соціалістичної праці, бригадира комплексної бригади колгоспу «Україна» с.Шутнівці. В цей день, 90 річчя з дня народження героя, звучали слова-спогади про його славетну працю та життя. Присутні вшанували його пам'ять запаливши традиційну свічку, схиливши голову у хвилині мовчання.

13:33:10 13.02.2019

Привітання для Гая Романа Анатолійовича

    Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада разом з головою Русланом Нестеровим щиросердечно вітає колегу Романа Гая з Днем народження!       Шановний Роман Анатолійович, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів та благополуччя. Ви молодий та амбітний, всі можливості відкриті для Вас. Щиро бажаємо, щоб Вам завжди вистачало рішучості для досягнення задуманого! Нехай у Вашому житті завжди сяє сонце радості та щастя, нехай поруч будуть підтримка рідних та повага друзів.

10:00:20 13.02.2019

Привітання для Пахолюк Євгенії Іванівни

   Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада разом з головою Русланом Нестеровим сердечно вітає колегу Євгенію Пахолюк з Днем народження!    Дорога Євгенія Іванівна, прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження ! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, великих успіхів і здобутків, злагоди та добробуту у Вашій оселі!     Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а статус поважної знатної жінки залишається незмінним!    Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

12:35:58 10.02.2019

Привітання для Величко Оксани Анатоліївни

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада разом з головою Русланом Нестеровим щиро вітає колегу Оксану Величко з Днем народження! Шановна Оксана Анатоліївна прийміть наші найщиріщі побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля й надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів !

10:53:49 07.02.2019

Привітання для Сидорука Юрія Григоровича

      Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада разом з головою Русланом Нестеровим щиросердечно вітає старосту сіл Устя, Цвіклівці Другі, Велика Слобідка, Мала Слобідка, Шутнівці, Тарасівка, Баговиця - Юрія Сидорука з Днем народження!      Шановний Юрій Григорович, прийміть щирі вітання та побажання продуктивної і успішної діяльності. Нехай Ваші задуми перетворюються в успішні справи. Нехай те, що Ви робите, завершується очікуваними результатами і високими винагородами! Нехай життя буде гармонійним і щасливим.   Зі святом!

10:32:47 07.02.2019

Привітання з Днем народження для Ніни Лупійчук

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада разом з головою Русланом Нестеровим щиросердечно вітає чарівну жінку, колегу - Ніну Лупійчук з Днем народження! Шановна Ніна Петрівна, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

15:24:46 05.02.2019

Схід села Велика Слобідка

1 лютого в с. Велика Слобідка відбувся схід села за участю сільського голови Руслана Нестерова, заступника сільського голови з гуманітарних питань Павла Довгопола, в. о. старости Юрія Сидорука та депутатів сільської ради.  На зборах розглянули актуальні питання для мешканців села Велика Слобідка, а саме: - забезпечення належного водопостачання; - роботи ТзОВ ”КЕРНЕЛ”; - реорганізація роботи Великослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Слід наголосити, що це надзвичайно важливі питання не тільки для жителів села, але і для громади в цілому. Тож, Слобідсько-Кульчієвецька об’єднана територіальна громада і в подальшому докладатиме зусилля для вирішення проблемних питань та покращення розвитку інфраструктури в селі Велика Слобідка.

15:20:54 05.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора