A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Година Землі

    У суботу 30 березня 2019 року о 20:30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті.

15:36:10 26.03.2019

Привітання для Чечетової Валентини Станіславівни

Шановна Валентина Станіславівна, щоросердечно вітаємо Вас з Днем народження!  Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі.  Нехай Ваша робота й надалі відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи. З повагою, виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради разом з головою- Русланом Нестеровим.

09:56:37 24.03.2019

До уваги жителів громади!

Традиційно, на весні, жителі нашої громади займаються благоустроєм та прибиранням.  Отже, 22 березня 2019 відбудеться щорічна акція «За чисте довкілля». Просимо жителів громади прийняти участь у проведенні заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій.

11:04:56 21.03.2019

Привітання для Берчук Оксани Броніславівни.

      Виконавчий апарат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради разом з головою - Русланом Нестеровим, щиросердечно вітає Оксану Берчук з Днем народження!      Шановна Оксана Броніславівна, прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.      Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!       Хай і надалі буде плідною Ваша праця.       Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і вашій родині на многії літа!       Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!

11:03:50 21.03.2019

Привітання для Масанової Олени Станіславівни

Шановна Олена Станіславівна, щиро вітаю Вас з Днем народження! Сердечно бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра.  Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

09:21:09 20.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора