A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні — це день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

09:32:11 20.02.2019

15 лютого День вшанування учасників бойових дій

     15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані та в інших країнах, вшанування усіх воїнів-інтернаціоналістів.      Сини України завжди чесно і мужньо виконували свій військовий обов’язок. Наша громада пам’ятає та вшановує Ваш героїзм і звитягу. Ми захоплюємося найкращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь Афганістан, Ірак, колишню Югославію, не посоромивши своєї честі та гідності. Ми схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя, виконуючи солдатський обов’язок.     Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких “ОБОВ`ЯЗОК” – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.

10:48:15 19.02.2019

Семінар директорів ЗДО

15 лютого в Боришковецькому ЗДО «Веснянка» відбувся семінар директорів ЗДО Слобідсько-Кульчієвецької громади на тему: «Формування духовності дошкільника на основі моральних цінностей». Головне завдання педагогів, батьків – розвиток духовності дитини та виховання моральності. Формування у дітей уявлення про такі людські якості, як доброта, милосердя, доброзичливість, чесність, повага, співчуття.

11:04:14 18.02.2019

Триває реконструкція освітлення вулиць громади

     За кошти субвенції з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій, за сприяння Народного депутата Володимира Мельниченка в с.Врублівці завершенно виконання 1-го етапу робіт з реконструкції вуличного освітлення.     Проведено реконструкцію існуючих ліній електропередач з облаштуванням вуличного освітлення на суму 917 тис. грн. Зокрема по с. Врублівці було прокладено 5,5 км мережі вуличного освітлення та по 1,3 км у с. Яруга та с.Станіславівка.

10:56:06 18.02.2019

Засідання 17(позачергової) сесії VII скликання

15 лютого відбулося засідання позачергової сімнадцятої сесії УІІ скликання Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, яке провів сільський голова Руслан Нестеров. На порядку денному – стояла низка важливих земельних питань та попередній розгляд стратегічних напрямів, пріоритетів у розвитку сільської ради в різних аспектах.

10:54:28 18.02.2019

Доступна медицина

  Відповідно до програми Президента України Петра Порошенка «Доступна медицина» Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада отримала новий легковий автомобіль Renault DUSTER. Володарем транспортного засобу стала Шутновецька АЗПСМ.  Автомобіль, що закуплений відповідно до вимог Мінрегіону, повністю відповідають критеріям Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини. Сертифікований на відповідність вимогам активної, пасивної безпеки та захисту довкілля згідно з міжнародними технічними регламентами. Вартість такої автівки складає 580 тис. грнривень.

15:22:58 15.02.2019

Засідання методичного об’єднання

           «Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина», - стверджує народна мудрість.  Адже кожна мова – це ключ, який відкриває двері до чогось нового. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо,  перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати: «Людина, яка володіє мовами, володіє світом».

13:35:04 15.02.2019

Ви -герої назавжди!

Сьогодні святковий і одночасно трагічний день. 30 років тому відбулось виведення військ з Афганістану. Понад дев’ять років контингент Радянських військ перебував на території цієї країни.

11:57:04 15.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора