A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Засідання лідерів учнівського самоврядування

«Справжнє лідерство – це не престиж, влада чи статус. Це відповідальність.» Під таким дивізом пройшло перше засідання лідерів учнівського самоврядування Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ. На засіданні були присутні лідери шкіл громади, координатори, начальник відділу освіти О.Сензюк, завідувачка методичним центром Н. Гурська, матодист відділу К.Гуменюк. На початку засідання Олена Сергіївна та Ніна Володимирівна привітали лідерів і побажали їм цікавої та продуктивної роботи. Засідання вела координатор І.М.Бажан. Учасникам було запропоновано різні тренінги, вправи, з допомогою яких лідери ближче познайомилися, дізналися багато цікавого про лідерство, його місце у нашому житті. Була висвітлена тема булінгу у школі. І фінальним акордом засідання стали вибори активу учнівського самоврядування. За результатами голосування президентом став Костя Мороз – учень 11 класу Мукшо-Китайгородського ліцею, віце-президентом – Дмитро Ліщук (10 клас, Баговицький ліцей), секретарем – Павло Борщ (10 клас, Мукшо-Китайгородський ліцей). Сектор освіти і науки очолив Максим Ремішевський (9 клас, Врубловецька гімназія), сектор здоров’я і спорту – Анастасія Костюченко(11 клас, Баговицький ліцей), сектор культури та мистецтва – Анастасія Адамчук (Великослобідська гімназія), сектор інформації та новин – Марія Карвасарська (9 клас, Врубловецька гімназія). Підводячи підсумки, лідери висловили свої думки на рахунок очікування від засідання.

15:46:30 26.09.2019

НА БІЙ ЗІ СМІТТЯМ - НОВИЙ ТРАНСПОРТ

Нещодавно автопарк комунального підприємства Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ поповнився новеньким, сучасним сміттєвозом АТ-4023. Придбали його за кошти екологічного податку, який сплачується у громаду. Вартість спецтранспорту разом із гідравлічним відвалом для прибирання снігу становить 1 млн. 340 тис. грн. Сміттєвоз був необхідним для механізованого та ручного завантаження твердих побутових відходів з контейнерів в бункер, їх ущільнення, транспортування та розвантаження в місцях утилізації. З його придбанням комунальники громади уже не бояться зими, адже матимуть чим розгортати сніг. Його перевага в тому, що має високу маневреність, простий в експлуатації і надійний. Досі 14 сіл Слобідсько-Кульчієвецької громади і 7 Колибаївської ОТГ, з якою заключений договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів обслуговував старенький ЗІЛ, який не витримував навантажень. До того ж новий сміттєвоз придбали на Кременчуцькому заводі «Альфатекс», тим самим підтримавши українського виробника. Прес-служба Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ.

15:41:40 26.09.2019

Пленарне засідання

25 вересня відбулось пленарне засідання ХХV чергової сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь заступник з гуманітарних питань Павло Довгопол, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, депутати, начальники структурних підрозділів сільської ради. На порядку денному сесії розглянуто 119 нагальних питань, які стосувались звіту та змін до сільського бюджету на 2019 рік, затвердження антикорупційної програми, земельних питань, а саме: про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, затвердження технічної документації, погодження надання земельних ділянок у власність.

15:44:56 25.09.2019

ХРАМОВЕ СВЯТО

21-22 вересня на честь одного з найбільших християнських свят Різдва Пресвятої Богородиці, мешканці сіл нашої територіальної громади Баговиця, Мала Слобідка, Станіславівна відзначали храмово-історичне свято - День села. В рамках святкування проводились зустрічі з ветеранами, духовенством, громадськими діячами, найбільш шанованими та знаними людьми нашої громади та району. 22 вересня в селі Баговиця проводились урочистості та святковий концерт приурочений святкуванню 559 – річчю (1460 рік) з дня заснування села. В цей святковий день, з вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Руслан Нестеров, насамперед відзначивши Подяками та подарунками ветеранів колгоспу, сільської ради, які не жаліючи свого здоров’я та років життя працювали на благо рідної землі у різних сферах життєдіяльності. В своєму виступі Руслан Олегович, побажав процвітання селу, щоб щастя та добробут жили на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи усіх у згуртовану та небайдужу громаду. В урочистій атмосфері та з піднятим настроєм звучали слова привітань та побажань громаді села Баговиця. Привітали найстарших жителів села, родини, котрі відзначили ювілеї подружнього життя, багатодітні сім’ї, ювілярів. Вітали працівників усіх професій за їх життєвий шлях і вклад у розвиток рідного села. На свято завітав настоятель храму Пресвятої Богородиці с. Баговиця протоієрей Петро Галишич, який побажав усім Божого благословення, добробуту, щастя, достатку і миру. Урочистості пройшли на високому мистецькому рівні. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Учні, працівники культури, освітяни вітали земляків поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувались Україні і рідному краю. Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки.

15:28:37 22.09.2019

Привітання для директора Баговицького ліцею Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Арсенюка Миколи Миколайовича

Шановний Микола Миколайовичу, у цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаю Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов'ю рідних і близьких! З Днем народження! З повагою, сільський голова Руслан Нестеров.

15:26:36 22.09.2019

Привітання для директора Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування - Яцковського Сергія Віталійовича

Шановний Сергію Віталійовичу, прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаю здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення у всіх починаннях. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Зичу, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили радість і задоволення.

15:24:35 17.09.2019

День рятівника України

Шановні співробітники та ветерани служби МНС України! Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем рятівника України! Бажаю здоров’я, щастя та благополуччя. Бажаю реалізації планів, здійснення надій і мрій.

15:21:15 17.09.2019

Привітання для Заклевського Віталія Антоновича

Шановний Віталій Антонович ! Щиро вітаємо Вас з Днем народження ! У цей святковий день бажаємо Вам здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у справах. Нехай Вас підтримують та надихають на добрі справи рідні люди, розуміють та допомагають колеги ! Бажаємо щоб у Вашому домі завжди панували мир і злагода, у серці – доброта та любов, а у справах – мудрість та виваженість ! Хай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів ! З Днем народження! З повагою, сільський голова Руслан Нестеров !

15:18:48 10.09.2019

СПОРТИВНІ ЗАХОДИ

Традиційно до Дня фізичної культури та спорту, що відзначається щорічно у другу суботу вересня в Баговицькому ліцеї з 02.09-06.09.2019р були проведенні спортивні заходи та Олімпійський урок.

15:13:41 07.09.2019

Привітання для Потапської Наталії Володимирівни

Шановна Наталіє Володимирівно, прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня нароження! Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Нехай у Вашому домі завжди будуть добро і радість! Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов. Хай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою, теплотою і любов'ю рідних і близьких!

15:10:02 05.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора