A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До уваги жителів громади!

Дата: від до Скинути

Продоваження великодніх свят

Дошкільні навчальні заклади громади продовжують цикл великодніх свят, метою яких є розкрити їх зміст, відроджувати звичаї та обряди нашого народу, примножувати його традиції, виховувати у дітей почуття любові до свого народу, повагу до народних свят. Так у Великослобідському ДНЗ"Сонечко" пройшла розвага під назвою" Великдень, Великдень-весняне свято" Привітати дошкільнят прийшли сільський голова Руслан Нестеров і в.о. старости Устянської сільської ради Юрій Сидорук.  

14:02 12.04.2018

Уряд затвердив розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Розмір субвенції складає 1,9 млрд. грн. Кошти розподіляються між 665 об’єднаними громадами, створеними у 2015—2017 роках, пропорційно до площі території та кількості сільського населення у таких територіальних громадах з рівною вагою обох цих факторів.

12:52 11.04.2018

Великодні свята продовжуються

Великодні свята завжди приносять радість і тепло не лише у власні оселі. Так і сьогодні завідуюча та вихователі  ДНЗ «Веселка» разом з своїми вихованцями організували справжнє свято «Світлий день Великдень», напередодні якого їм розказали легенду звідки і чому є традиція фарбувати яйця. Кожний з них принесли свої великодні кошики, вдягнулися у національну українську одежу вишиванку та ділилися враженнями про святкування.

12:54 10.04.2018

Самовільне залишення військової частини тягне за собою кримінальну відповідальність

Військовослужбовці Збройних Сил України з честю і достоїнством виконують завдання по захисту цілісності та суверенітету України в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, сумлінно несуть службу в пунктах постійної дислокації. Багато з них нагороджені державними нагородами, відомчими нагородами Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

11:31 10.04.2018

Шановні жителі Кам'янеччини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Христос Воскрес!

11:53 07.04.2018

Розвиток спорту в громадах

Сьогодні відбулись зональні змагання спартакіади школярів Кам'янець-Подільського району з волейболу серед дівчат. В змаганнях прийняли участь 6 команд, які боролись за вихід у фінал. За підсумками змагального дня у фінал пройшли команди з Баговицької, Староушицької та Кульчієвецької загальноосвітніх навчальних закладів.

23:19 06.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора