A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прокуратура інформує

За реагування Кам’янець-Подільської окружної  прокуратури до державної власності повернуто 260 га землі вартістю майже 19 млн грн

    Під час судового розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до державної власності повернуто 260 га землі вартістю майже 19 млн грн.

11:19:57 25.08.2021

Триває операція «МАК»: за вирощування коноплі та маку передбачена кримінальна відповідальність

З початком сезонно-польових робіт перед правоохоронцями постає проблема, як змусити населення відмовитися від посіву маку та конопель. Незаконне виробництво або виготовлення з їх плодів і стебел наркотичних засобів завдає значної шкоди здоров’ю населення і сприяє поширенню наркоманії, що й визначає суспільну небезпеку.   Наркоманія не тільки створює проблеми для правоохоронців, вона є причиною смертей молодих людей, горя батьків. Тому вкотре застерігаємо громадян із проханням утриматися від посівів маку та конопель. Адже за незаконне вирощування цих культур передбачається кримінальна й адміністративна відповідальність. Це не лише штраф, а й позбавлення волі з конфіскацією майна. Як відомо, незнання закону не звільняє від відповідальності. У черговий раз нагадуємо громадянам про норми закону та застерігаємо від необачного кроку.

09:41:05 09.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора