A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Повернути частину грошей витрачених на оплату навчання – можливо!

До Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зателефонувала жінка, для отримання роз’яснення, щодо податкової знижки на навчання. Під час розмови вона зазначила, що на роботі де працює неодноразово чула від колег, як вони  реалізовують право, що гарантує держава. Однак сама, не визначилася, чи має право її син на отримання такої ж знижки.

11:07:32 17.08.2020

Акція з благоустрою в селі Оленівка

Жителі села Оленівка разом із депутатом сільської ради Євгенією Пахолюк власними силами впорядкували територію дитячих ігрових майданчиків, зупинок та громадських криниць. За сприяння сільського голови Руслана Нестерова виконавчий комітет сільської ради забезпечив проведення акції необхідними будівельними матеріалами.

11:37:20 14.08.2020

Привітання для спеціаліста-інспектор праці відділу міжнародної співпраці та управління проектами місцевого розвитку Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Алексійчука Олександра Андрійовича

Шановний Олександре Андрійовичу, вітаю Вас з днем народження! Успіхів Вам у всіх починаннях, легкості у розв'язанні важливих питань. Фінансового добробуту і всіх життєвих гараздів.

11:33:59 14.08.2020

Робоча нарада

10 серпня за дорученням сільського голови Руслана Нестерова відбулася робоча нарада з керівниками структурних підрозділів та працівниками апарату сільської ради. Основною метою проведення даної наради було вирішення організаційних питань щодо діяльності виконавчого апарату з провідних напрямків роботи.

14:20:34 10.08.2020

Привітання для завідувача сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Словінського Ярослава Вікторовича

Шановний Ярославе Вікторовичу, прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.

08:01:42 09.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора