A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

НОВИНИ

Проведено технічну розчистку дерев в селі Велика Слобідка

В порядку реагування на численні звернення жителів села Великої Слобідки, щодо перебоїв з електропостачанням, комунальними службами Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради був проведений огляд повітряних ліній електропередач і виявлені порушення, які заважають нормальній роботі електричної мережі.

16:23:13 16.09.2020

Мукшо Китайгородський ліцей

Навчальний рік – це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, осягнення учнями законів науки та суспільного життя, дивного світу знань та відкриттів.

17:05:58 15.09.2020

Заклад дошкільної освіти "Промінчик" в селі Устя

15 вересня сільський голова Руслан Нестеров перебуваючи з робочою поїздкою в селі Устя, завітав у заклад дошкільної освіти «Промінчик», де перевірив якість і стан проведених ремонтів та робіт з благоустрою прилеглої території. Приємно відмітити, що педагоги та батьки відповідально підійшли до вирішення питання осучаснення освітніх приміщень ЗДО. Проведена велика робота по створенню комфортних умов для дошкільних. Ігрова та спальна кімната оснащена необхідними матеріально-технічними та навчально-дидактичними матеріалами. Вихователі цікаво та яскраво оформили зони для розвитку, навчання та відпочинку дітей.

11:18:40 15.09.2020

Баговицький ліцей

Одним із провідних завдань Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради – є і залишається модернізація, оновлення, приведення матеріально-технічної бази  освітніх закладів до сучасних вимог та державних стандартів.

14:31:14 14.09.2020

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селі Шутнівці

            Проблемним питанням для медичної галузі Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради стала амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селі Шутнівці, збудована в рамках програми "Доступна медицина". Загальна кошторисна вартість Шутновецької АЗМСМ склала 6 мільйонів 832 тисячі гривень. З них 6 мільйонів 135 тисяч надійшло з державного бюджету, а 697 тисяч гривень на умовах співфінансування виділила Слобідсько-Кульчієвецька ОТГ.

16:15:53 09.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора